MamaR
Fanka BB :)
Ja też będę się starać o trzecie. Dziś byłam zbadać tsh i jest idealne 1.04 :-) Glukoza też w normie. U mnie też będą w szoku bo już raz byłam w trzeciej ciąży i niestety bardzo źle to moi rodzice odebrali , ciążę stracilam i później długo miałam żal do nich że to ich wina. Tym razem nie będę nikomu nic mówić aż do 6 miesiąca ciąży. U mnie to trochę szaleństwo gdyż mam super pracę ale niestety umowa mi się w przyszłe wakacje kończy i ryzykuje że mi nie przedłuża jak się dowiedzą o ciąży. A dużą szansa że daliby na czas nieokreślony już bo to będzie trzecia umowa. Ale trudno, młodsza nie będę a pracę można zmienićCzęść dziewczyny. Mogę dołączyć ? Mam na imię Kasia. Mam 33 lata i dwoje dzieci. Córkę 6 lat i synka 4 latka. W głowie mi siedzi ciągle kolejna ciąża. Cale lato o tym myślałam. Puki co mega remont domu więc mieszkamy u rodziców w jednym pokoju więc starania się odkładają w czasie. Ale ta myśl mnie mnie opuszcza. Choć wątpliwości też oczywiście są. Bardzo często rozważam za i przeciw. Wspomnienia z ciąż i porodów wracają. Dziwnie bo wiem jak było ciężko a w głowie same pozytywy nie umiem tego opisać. Z jednej strony po co mi te wymioty i nie przespane noce, a z drugiej nic się nie liczy tylko, ale było by fajnie. Mąż by chciał. Jego marzenie to 4 dzieci. Rodzina moja uważa że 3 to przegięcie - na jakieś próby rozmów dowiadywałam się że oszalałam. Ale ja tam wiem swoje. Dom rozbudowany, wykończenia w trakcie i głowa pełna marzeń. Dzieciaki mam super kochane i grzeczne przyjmą z radością rodzeństwo. Jest tutaj mama starająca się o trzecie ? Co myślicie