Nel331
Fanka BB :)
Aha, rozumiem. W każdym razie trzymam kciuki, bo już nas tu malutko zostałoteraz nie pójdę bo biorę kuteine więc będzie wynik zafałszowany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha, rozumiem. W każdym razie trzymam kciuki, bo już nas tu malutko zostałoteraz nie pójdę bo biorę kuteine więc będzie wynik zafałszowany
oj żeby to się i w końcu nam zdarzyłoAha, rozumiem. W każdym razie trzymam kciuki, bo już nas tu malutko zostało
i jak sytuacja u Ciebie ?Aha, rozumiem. W każdym razie trzymam kciuki, bo już nas tu malutko zostało
Jajniki mnie bolą, jestem nerwowa i płaczliwa, czekania okres w weekend chybai jak sytuacja u Ciebie ?
ja nie mam objawów zbytnio żadnych poza uczuciem gorąca w nocy takze też pewnie @ nadciaga jutro mam wizytę nie wiem na co mam się nastawić, chyba lepiej na nicJajniki mnie bolą, jestem nerwowa i płaczliwa, czekania okres w weekend chyba
A u Ciebie ?
To daj koniecznie znać ! Który to będzie dc ?ja nie mam objawów zbytnio żadnych poza uczuciem gorąca w nocy takze też pewnie @ nadciaga jutro mam wizytę nie wiem na co mam się nastawić, chyba lepiej na nic
jutro 24 dcTo daj koniecznie znać ! Który to będzie dc ?
To tak jak u mnie. Mnie czeka wizyta w 3 dc ale nie wiem kiedy okres się pojawijutro 24 dc
Tak jak i nasze nadzieje na ujrzenie II kresekJak tam dziewczyny? Wątek umarl…