Jula19
Fanka BB :)
nie wiem czy to dobrze czy nie...Boli mnie dziś jajnior z którego była owu (jeśli była)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem czy to dobrze czy nie...Boli mnie dziś jajnior z którego była owu (jeśli była)
Ja tez nie, ale z moim szczęściem to pewnie nie dobrzenie wiem czy to dobrze czy nie...
Tyle mowi ze byla owulacja. Bardzo ladny ale to tyle. Nic wiecej nie mozna z progesteronu stwierdzic.Ja tez nie, ale z moim szczęściem to pewnie nie dobrze
Mam wynik progesteronu. 21 dc, być może 9-10 dpo. Czy mam się martwić ? Czy on nic nie wnosi sensownego ?
No to chociaż tyle to wniosło do mojego nędznego życiaTyle mowi ze byla owulacja. Bardzo ladny ale to tyle. Nic wiecej nie mozna z progesteronu stwierdzic.
ja pójdę w kolejnym cyklu sprawdzić z ciekawosciNo to chociaż tyle to wniosło do mojego nędznego życia
nie testujesz ?No to chociaż tyle to wniosło do mojego nędznego życia
Myślałam nad tym, ale nie mam w sumie sensu chyba.. wole dostać okres i zyc nadzieja jeszcze kilka dni niż zobaczyć biel.nie testujesz ?
hmmm no ciekawe to jest. To szybko miałas ta owu teraz.Myślałam nad tym, ale nie mam w sumie sensu chyba.. wole dostać okres i zyc nadzieja jeszcze kilka dni niż zobaczyć biel.
Poza tym jest owu miałam w weekend to może i szansa jakaś była, jeśli później to nie ma szans bo seksu nie było.
Zastanawiam się co sobie uszkodziłam ze miałam taką plamkę krwi raz w sobotę, bo myślałam ze jak polip to to się rozkręci na jakieś plamienie ale nie
Ja niż tego nie ogarniam.hmmm no ciekawe to jest. To szybko miałas ta owu teraz.
teraz nie pójdę bo biorę luteine więc będzie wynik zafałszowanyJa niż tego nie ogarniam.
Ty idziesz robić tez proga ? Bo jesteś chyba jakieś 7 dpo ?