reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja jednak przemyślałam sprawę i drugiej szansy nie dostanie. Straciłam zaufanie i nie pozwolę sobie więcej się tak poczuć.
Mam nadzieję, że u mnie przyjdzie @ 😖
Ehh...
Po laparoskopii wyjeżdżam z synkiem..

Raz zburzone zaufanie bardzo ciężko odbudować :(
A kiedy zamierzasz testować? Masz jakieś przeczucia?

Raz zburzone zaufanie bardzo ciężko odbudować :(
A kiedy zamierzasz testować? Masz jakieś przeczucia?
No dzis jestem 9 dni po piku ale był on prawie, że o północy także po owulacji to moge miec dziś 7 albo max 8 dni. Testować zamierzam zacząć w środę. Nie mam totalnie żadnych przeczuć.
Podbrzusze dziś trochę pobolewało jak na @ ale nie jest to u mnie dziwne, po za tym zupełnie nic mi się nie dzieje. Można powiedzieć, że czuje sie jak okaz zdrowia 🙂 moglo nie dojsc nawet do zagniezdzenia jesli bylaby ciaza. No objawow zadnych nie mam 😅

No dzis jestem 9 dni po piku ale był on prawie, że o północy także po owulacji to moge miec dziś 7 albo max 8 dni. Testować zamierzam zacząć w środę. Nie mam totalnie żadnych przeczuć.
Podbrzusze dziś trochę pobolewało jak na @ ale nie jest to u mnie dziwne, po za tym zupełnie nic mi się nie dzieje. Można powiedzieć, że czuje sie jak okaz zdrowia 🙂 moglo nie dojsc nawet do zagniezdzenia jesli bylaby ciaza. No objawow zadnych nie mam 😅

Trzymam kciuki, żeby było po Twojej myśli :)

Mój dzisiejszy. Rano bladzioch takze cos się dzieje, zobacze jeszcze o 22 czy będzie różnica 😜

Załączniki

• 07076861-81bc-447c-9f11-95714360dcbc.jpg
    07076861-81bc-447c-9f11-95714360dcbc.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 85
  • c8484474-66d0-4eea-a0a8-d2ba70413f90.jpg
    c8484474-66d0-4eea-a0a8-d2ba70413f90.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry