reklama
olka11135
Fanka BB :)
Bielszy być nie może
Mam nadzieję, że to tylko dlatego że jest za wcześnie
L
Lebkuchen_mum
Gość
Pewnie takMam nadzieję, że to tylko dlatego że jest za wcześnie
L
Lebkuchen_mum
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
olka11135
Ja jednak przemyślałam sprawę i drugiej szansy nie dostanie. Straciłam zaufanie i nie pozwolę sobie więcej się tak poczuć.
Mam nadzieję, że u mnie przyjdzie @
Ehh...
Po laparoskopii wyjeżdżam z synkiem..
Raz zburzone zaufanie bardzo ciężko odbudować
A kiedy zamierzasz testować? Masz jakieś przeczucia?
L
Lebkuchen_mum
Gość
No dzis jestem 9 dni po piku ale był on prawie, że o północy także po owulacji to moge miec dziś 7 albo max 8 dni. Testować zamierzam zacząć w środę. Nie mam totalnie żadnych przeczuć.Raz zburzone zaufanie bardzo ciężko odbudować
A kiedy zamierzasz testować? Masz jakieś przeczucia?
Podbrzusze dziś trochę pobolewało jak na @ ale nie jest to u mnie dziwne, po za tym zupełnie nic mi się nie dzieje. Można powiedzieć, że czuje sie jak okaz zdrowia moglo nie dojsc nawet do zagniezdzenia jesli bylaby ciaza. No objawow zadnych nie mam
olka11135
No dzis jestem 9 dni po piku ale był on prawie, że o północy także po owulacji to moge miec dziś 7 albo max 8 dni. Testować zamierzam zacząć w środę. Nie mam totalnie żadnych przeczuć.
Podbrzusze dziś trochę pobolewało jak na @ ale nie jest to u mnie dziwne, po za tym zupełnie nic mi się nie dzieje. Można powiedzieć, że czuje sie jak okaz zdrowia moglo nie dojsc nawet do zagniezdzenia jesli bylaby ciaza. No objawow zadnych nie mam
Trzymam kciuki, żeby było po Twojej myśli
Jula19
reklama
Jula19
aktualny. Czy już mogę uznać z pozytyw?Mój dzisiejszy. Rano bladzioch takze cos się dzieje, zobacze jeszcze o 22 czy będzie różnica
Załączniki
Podziel się: