reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama

Załączniki

• Screenshot_20220319-100408_Gallery.jpg
    Screenshot_20220319-100408_Gallery.jpg
    80,1 KB · Wyświetleń: 100
Na horienie kreska testowa gwarantowana. 😅 (specjalnie przerobiłam żeby było wyraźniej widać)
Tego nie miałam ale pinki kasetkowe to u mnie biel bieli i po tygodniu jak raz taki znalazłam. Te rossmanowskie w czasie odczytywane są też bez cieni jakichkolwiek, bobo, te nordy. Wszędzie wyraźnie jedna krecha i biel.

Nam wczoraj tesciowa zajela sie synkiem a my poszlismy pogadac przy drinku a potem pogralismy w bilarda. Sporo pogadalismy, sporo tez sie dowiedzialam. Poki co starania wstrzymujemy. On nie chce 2 dziecka, nie sadzilam ze rak bardzo tego nie chce i robi to tylko dla mnie. To jednak mocno go frustrowało. Zobaczymy co przyniesie ten cykl, potem laparoskopia a po niej tabletki anty. 3 lata bralam i zakrzepicy nie dostalam wiec moze od nich nie umre. Ja jestem gotowa caly czas na drugie, jesli on poczuje ze to ta pora to wtedy zaczniemy. Poki co dajemy sobie na wszystko czas. Przynajmniej ja potrzebuje czasu...do tej dziewczyny napisalam i ona wzgledem niego nie miala zadnych wyobrazen...on to rozumial jednak inaczej. Bylam po niego wczoraj i normalnie sie z nia przywitalam i pozegnalam 🙂 zobaczymy co pedzie dalej. Bede was tu odwiedzac na pewno. Mocno trzymam kciuki. Dam znac jak moje tego tygodniowe testowanie i jak po laparoskopii sie czuje i jak w ogole poszla bo jeszcze tylko 26 dni 🤗🥰

A ja już dziś jestem mega wkurzona. Dni płodne. Owulacja prawdopodobnie wczoraj, może dzisiaj. Wieczorami jesteśmy zmęczeni umówiliśmy się na poranny seks. Obudzilismy się godzinę wcześniej niż zwykle i mówi że to głowa boli... niż zdarza się. Nie będę chłopa zmuszać... po godzinie mówi że głowa to go tylko kilka minut bolała i że ogólnie to super się już czuje. Opadły mi ręce i wszystko... jak mamy zajść jak nie mogę się doprosić o seks częściej niż 3 dni ..
u mnie było podobnie czasem to tylko seks w weekend. W końcu go przydusilam i porozmawiałam że w ten sposób nigdy w ciążę nie zajdziemy, póki co się wziął solidnie i seks był codziennie w płodne, z jego inicjatywy. Ja nie lubię się prosić i wychodzić z inicjatywa i zawsze czekam na niego :D

reklama
u mnie było podobnie czasem to tylko seks w weekend. W końcu go przydusilam i porozmawiałam że w ten sposób nigdy w ciążę nie zajdziemy, póki co się wziął solidnie i seks był codziennie w płodne, z jego inicjatywy. Ja nie lubię się prosić i wychodzić z inicjatywa i zawsze czekam na niego :D
Też pogadaliśmy i jest ok. Ale co się podenerwowałam to moje. Ale widzę że mój jest po prostu zagubiony. Ciągle go bombarduję to wynikiem owulaków, to temperaturą. On chciałby wszystko czarno na białym czy to dni płodne czy nie. A że ja mam problemy z występowaniem owulacji to nie jestem w stanie na początku powiedzieć czy owulacja będzie za 3 dni czy 5 czy wogole...

Do góry