reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Hej!
Nikt testow nie robi? Ja tu z rana wchodzę zawsze z nadzieją ze jakieś dwie kredki będą...
Ja tak samo, ale coś mało tego ostatnio.
Ja ten cykl już mam stracony, 10dc pęcherzyk 19mm i drugi był tez, ale nienwiem ile, w sobotę ból i seks. O od tego czasu zero seksu. Jestem zła jak nie wiem, wiec ja nawet nie testuje😞

Hejka 😄
Powracam z mała aktualizacja.
Ostatnio cykl mi się wyregulował z 55 dni na 37. Dzisiaj 19 dc i jestem po wizycie u ginekologa. Lekarz stwierdził ze owulacja się już odbyła (jest widoczne ciałko żółte 13,2mm i ślad płynu w zatoce Dauglasa.) endometrium 7,9mm. O dziwno testy owu negatywne. Dziwie się, że owulacja podobno mogła być dzisiaj np. W nocy a śluz płodny zaobserwowałam dopiero koło południa

@kasiaa91 no i jak tam bo z niecierpliwoscia czekam na wyniki 🤣
Ja testuje jutro jak bedzie 10 dpo, dzis zapomnialam ale na nic nie licze. Czuje typowy pms
Coś tam majaczy ale sama nie wiem :) zrobię jutro rano i może uda mi się w końcu nie wypić litra wody w nocy … strasznie dużo pije i mam bardzo rozcieńczony mocz

Ja mam dzisiaj 16 dc I nie wiem czy zacząć brac proga czy odpuścić...
Obstawiam, że owu mogła być wczoraj.

reklama
Do góry