reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja mam nadzieje, ze dziś będzie działane, żeby mieć spokojne sumienie, ze próbowałam ale i tak wiem, ze nic z tego.. wczoraj był pęcherzyk 19 mm to nie wiem jak to jest z tym pękanie, może się nie załapiemy nawet 😂
A ja już dziś jestem mega wkurzona. Dni płodne. Owulacja prawdopodobnie wczoraj, może dzisiaj. Wieczorami jesteśmy zmęczeni umówiliśmy się na poranny seks. Obudzilismy się godzinę wcześniej niż zwykle i mówi że to głowa boli... niż zdarza się. Nie będę chłopa zmuszać... po godzinie mówi że głowa to go tylko kilka minut bolała i że ogólnie to super się już czuje. Opadły mi ręce i wszystko... jak mamy zajść jak nie mogę się doprosić o seks częściej niż 3 dni ..

reklama
A ja już dziś jestem mega wkurzona. Dni płodne. Owulacja prawdopodobnie wczoraj, może dzisiaj. Wieczorami jesteśmy zmęczeni umówiliśmy się na poranny seks. Obudzilismy się godzinę wcześniej niż zwykle i mówi że to głowa boli... niż zdarza się. Nie będę chłopa zmuszać... po godzinie mówi że głowa to go tylko kilka minut bolała i że ogólnie to super się już czuje. Opadły mi ręce i wszystko... jak mamy zajść jak nie mogę się doprosić o seks częściej niż 3 dni ..
Zawsze tak jest, ze jak trzeba to nie można 🙈 mój ma chore zatoki wiec wczoraj nic, mam nadzieje, ze dziś będzie seks bo nawet pomijając owu, mam po prostu ogromna ochote :D
A znów czasem ma tak, ze w ciągu dni raz za razem może… No nie idzie tego ogarnąć

Jakos nas malo do testowania...
Ja jestem dziś 5 dni po owulacji.
Testować będę w środę jak będzie 10 dpo. W tym cyklu 0 objawów endo. Brak krwawień, plamień, cały czas mam od okresu masę śluzu. Nic mnie nie boli także git 😄 jedynie z tym pęcherzem dalej bez szału bo lepiej po sntybiotyku ale dzis ostatnia tabletke wzielam a dalej mnie kłuje jak sikam i piecze. Mam skierowanie na posiew takze bede robic za jakis czas. Dzis sie tez okazalo ze 2 dni temu mialam konakt z covidem niestety...mam nadzieje ze sie nie zarazilam 😫

reklama
Do góry