reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Coś tam majaczy ale sama nie wiem :) zrobię jutro rano i może uda mi się w końcu nie wypić litra wody w nocy … strasznie dużo pije i mam bardzo rozcieńczony mocz
Ja zrobilam z godzine temu test i probowalam sie wpatrywac bo mi sie wydawalo ze cos jest baaardzo delikatnego po czym mi wpadł do wanny 🤦‍♀️🤦 no ale jutro z rana robie pinka 🙂
Bardziej obstawiam, że mi się wydawało bo zupełnie nic mi nie dolega. Jedynie dziś się strasznie słabo czułam i miałam zawroty głowy ale to być może z faktu zmiany pogody bo ostatnie dni były bardzo chłodne i wietrzne a dziś nagle dowaliło słońce i 20°

reklama
Ja zrobilam z godzine temu test i probowalam sie wpatrywac bo mi sie wydawalo ze cos jest baaardzo delikatnego po czym mi wpadł do wanny 🤦‍♀️🤦 no ale jutro z rana robie pinka 🙂
Bardziej obstawiam, że mi się wydawało bo zupełnie nic mi nie dolega. Jedynie dziś się strasznie słabo czułam i miałam zawroty głowy ale to być może z faktu zmiany pogody bo ostatnie dni były bardzo chłodne i wietrzne a dziś nagle dowaliło słońce i 20°
No ale z drugiej strony beta 5 czy 10 ma niewielkie szanse dać jakiekolwiek objawy. Zazwyczaj są po dacie miesiączki kiedy beta zazwyczaj jest już w setkach.

Trzymajcie jutro kciuki :)

No ale z drugiej strony beta 5 czy 10 ma niewielkie szanse dać jakiekolwiek objawy. Zazwyczaj są po dacie miesiączki kiedy beta zazwyczaj jest już w setkach.

Trzymajcie jutro kciuki :)

To prawda, ja teraz badałam tę betę jak głupia więc np. wiem że mdłości pojawiły się u mnie dopier jak beta miała około 600

Jest cień, jaśniutki ale wyłazi od razu :)
C887CA79-1DBB-473B-ABB6-CBDEADD92571.jpeg

reklama
Do góry