reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja w tym cyklu wiem tyle co nic nie wiem, dwoch lekarzy widzi pęcherzyk na lewym jajniku, trzeci nie, dodatkowo jedna pani doktor która pracuje w specjalistycznych szpitalu i tam miałam wizytę, pokazała mi na usg ciałko żółte UWAGA! na prawym jajniku i twierdzi ze jestem po owulacji a następnego dnia inny lekarz kompletnie nic nie widział wiec wiem ze nic nie wiem 😂 26 marca ma przyjść małpa, i kolejny cykl z podwójna dawka klomifenu 😁

reklama
Ja nawet w sumie nigdy nie wiem jakie mam, tylko tyle, ze dobre
no moj właśnie tez zazwyczaj jakoś się na tym nie skupial i teraz bede o to pytać i zobaczymy jak będzie. Ostatnio jak spr i mówi ze jest 16 mm to mnie zapytałam czy mam bardzo obfite @. A ja ze nie...Na to on ze nic więcej nie mówi i życzy mi aby @ nie przyszła...No tak mnie natchnął ze miałam cien nadziei, że moze cos sie tam zadziało. No ale niestety 8 marca zawitała @

Ja w tym cyklu wiem tyle co nic nie wiem, dwoch lekarzy widzi pęcherzyk na lewym jajniku, trzeci nie, dodatkowo jedna pani doktor która pracuje w specjalistycznych szpitalu i tam miałam wizytę, pokazała mi na usg ciałko żółte UWAGA! na prawym jajniku i twierdzi ze jestem po owulacji a następnego dnia inny lekarz kompletnie nic nie widział wiec wiem ze nic nie wiem 😂 26 marca ma przyjść małpa, i kolejny cykl z podwójna dawka klomifenu 😁
pogubiłam się 😜 u mnie też kiedyś ginka jak poszłam na wizytę powiedziała że wszystko wygląda jak po owulacji ale w drugim jajniku był jakiś niby pęcherzyk ktory pozniej jak sprawdziła to owu była ale i tak nic z tego nie wyszło. I właśnie człowiek nie wie co później myśleć jak się dzieją takie cuda.

Ja po wizycie. Szału nie ma endometrium na ten moment powiedział że w porządku, jelita tak mi tańcowały że nie mógł znaleźć jajnika...ale się udało pęcherzyk 11mm i kolejna wizyta we wtorek...Jestem wykończona czekaniem tam i jeszcze jakos nie wieje optymizmem chyba 😞

Ja mam nadzieje, ze dziś będzie działane, żeby mieć spokojne sumienie, ze próbowałam ale i tak wiem, ze nic z tego.. wczoraj był pęcherzyk 19 mm to nie wiem jak to jest z tym pękanie, może się nie załapiemy nawet 😂

Ja mam nadzieje, ze dziś będzie działane, żeby mieć spokojne sumienie, ze próbowałam ale i tak wiem, ze nic z tego.. wczoraj był pęcherzyk 19 mm to nie wiem jak to jest z tym pękanie, może się nie załapiemy nawet 😂
to u mnie jakiś mały ten pęcherzyk...zobaczymy co we wtorek powie...będę musiała sobie zaaplikować przed wizytą coś na uspokojenie żeby te jelita znowu mi nie szalały że stresu 😢. Ogólnie nie mam nadziei na ten cykl. Wczoraj powiedzial że pomyślimy o laparoskopii ale każe mi jeszcze do wakacji sie wstrzymać...nie wiem co robic, co myśleć...

to u mnie jakiś mały ten pęcherzyk...zobaczymy co we wtorek powie...będę musiała sobie zaaplikować przed wizytą coś na uspokojenie żeby te jelita znowu mi nie szalały że stresu 😢. Ogólnie nie mam nadziei na ten cykl. Wczoraj powiedzial że pomyślimy o laparoskopii ale każe mi jeszcze do wakacji sie wstrzymać...nie wiem co robic, co myśleć...
Laparoskopia to dobra opcja.. a inne badania macie ok ?
Ja chyba znów jak dostanę teraz miesiączkę i pójdę tego 3dc do gina jak kazał to się okaże ze znowu polipy i zaczniemy zabawę od początku wiec nawet przez myśl mi nie przechodzi, ze w tym cyklu się uda

reklama
Laparoskopia to dobra opcja.. a inne badania macie ok ?
Ja chyba znów jak dostanę teraz miesiączkę i pójdę tego 3dc do gina jak kazał to się okaże ze znowu polipy i zaczniemy zabawę od początku wiec nawet przez myśl mi nie przechodzi, ze w tym cyklu się uda
te podstawowe w porządku. U mnie ta insulina szaleje ale walczę z tym i czy jest poprawa nie wiem bo krzywa dopiero będę robić w czerwcu jakoś. Prolaktyne obniżyłam. Maz ma w kwietniu robic ponowne badanie nasienia żeby sprawdzic czy coś się poprawiło.
Powiedział żebym poczekała tak do 1.5 roku po poronieniu jak nic nie zaskoczy to wtedy laparo. Jak kiedyś go o to pytałam to kazał mi dać spokoj na razie a wczoraj sam o tym zaczął...

Do góry