reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja w tym cyklu wiem tyle co nic nie wiem, dwoch lekarzy widzi pęcherzyk na lewym jajniku, trzeci nie, dodatkowo jedna pani doktor która pracuje w specjalistycznych szpitalu i tam miałam wizytę, pokazała mi na usg ciałko żółte UWAGA! na prawym jajniku i twierdzi ze jestem po owulacji a następnego dnia inny lekarz kompletnie nic nie widział wiec wiem ze nic nie wiem 😂 26 marca ma przyjść małpa, i kolejny cykl z podwójna dawka klomifenu 😁

reklama
Ja nawet w sumie nigdy nie wiem jakie mam, tylko tyle, ze dobre
no moj właśnie tez zazwyczaj jakoś się na tym nie skupial i teraz bede o to pytać i zobaczymy jak będzie. Ostatnio jak spr i mówi ze jest 16 mm to mnie zapytałam czy mam bardzo obfite @. A ja ze nie...Na to on ze nic więcej nie mówi i życzy mi aby @ nie przyszła...No tak mnie natchnął ze miałam cien nadziei, że moze cos sie tam zadziało. No ale niestety 8 marca zawitała @

Ja w tym cyklu wiem tyle co nic nie wiem, dwoch lekarzy widzi pęcherzyk na lewym jajniku, trzeci nie, dodatkowo jedna pani doktor która pracuje w specjalistycznych szpitalu i tam miałam wizytę, pokazała mi na usg ciałko żółte UWAGA! na prawym jajniku i twierdzi ze jestem po owulacji a następnego dnia inny lekarz kompletnie nic nie widział wiec wiem ze nic nie wiem 😂 26 marca ma przyjść małpa, i kolejny cykl z podwójna dawka klomifenu 😁
pogubiłam się 😜 u mnie też kiedyś ginka jak poszłam na wizytę powiedziała że wszystko wygląda jak po owulacji ale w drugim jajniku był jakiś niby pęcherzyk ktory pozniej jak sprawdziła to owu była ale i tak nic z tego nie wyszło. I właśnie człowiek nie wie co później myśleć jak się dzieją takie cuda.

Ja po wizycie. Szału nie ma endometrium na ten moment powiedział że w porządku, jelita tak mi tańcowały że nie mógł znaleźć jajnika...ale się udało pęcherzyk 11mm i kolejna wizyta we wtorek...Jestem wykończona czekaniem tam i jeszcze jakos nie wieje optymizmem chyba 😞

Ja mam nadzieje, ze dziś będzie działane, żeby mieć spokojne sumienie, ze próbowałam ale i tak wiem, ze nic z tego.. wczoraj był pęcherzyk 19 mm to nie wiem jak to jest z tym pękanie, może się nie załapiemy nawet 😂

Ja mam nadzieje, ze dziś będzie działane, żeby mieć spokojne sumienie, ze próbowałam ale i tak wiem, ze nic z tego.. wczoraj był pęcherzyk 19 mm to nie wiem jak to jest z tym pękanie, może się nie załapiemy nawet 😂
to u mnie jakiś mały ten pęcherzyk...zobaczymy co we wtorek powie...będę musiała sobie zaaplikować przed wizytą coś na uspokojenie żeby te jelita znowu mi nie szalały że stresu 😢. Ogólnie nie mam nadziei na ten cykl. Wczoraj powiedzial że pomyślimy o laparoskopii ale każe mi jeszcze do wakacji sie wstrzymać...nie wiem co robic, co myśleć...

to u mnie jakiś mały ten pęcherzyk...zobaczymy co we wtorek powie...będę musiała sobie zaaplikować przed wizytą coś na uspokojenie żeby te jelita znowu mi nie szalały że stresu 😢. Ogólnie nie mam nadziei na ten cykl. Wczoraj powiedzial że pomyślimy o laparoskopii ale każe mi jeszcze do wakacji sie wstrzymać...nie wiem co robic, co myśleć...
Laparoskopia to dobra opcja.. a inne badania macie ok ?
Ja chyba znów jak dostanę teraz miesiączkę i pójdę tego 3dc do gina jak kazał to się okaże ze znowu polipy i zaczniemy zabawę od początku wiec nawet przez myśl mi nie przechodzi, ze w tym cyklu się uda

reklama
Laparoskopia to dobra opcja.. a inne badania macie ok ?
Ja chyba znów jak dostanę teraz miesiączkę i pójdę tego 3dc do gina jak kazał to się okaże ze znowu polipy i zaczniemy zabawę od początku wiec nawet przez myśl mi nie przechodzi, ze w tym cyklu się uda
te podstawowe w porządku. U mnie ta insulina szaleje ale walczę z tym i czy jest poprawa nie wiem bo krzywa dopiero będę robić w czerwcu jakoś. Prolaktyne obniżyłam. Maz ma w kwietniu robic ponowne badanie nasienia żeby sprawdzic czy coś się poprawiło.
Powiedział żebym poczekała tak do 1.5 roku po poronieniu jak nic nie zaskoczy to wtedy laparo. Jak kiedyś go o to pytałam to kazał mi dać spokoj na razie a wczoraj sam o tym zaczął...

Do góry