reklama
Nel331
Fanka BB :)
Otóż to.. zobaczymy po badaniach immunologicznych czy tak samo będzie argumentowałI rozumiem że można mieć obiekcje co do invitro ale argument nie bo nie mnie nie przekonuje...
Jula19
ja w procedury też Się nie chce zagłębiać póki co...gdybym tylko miała pewność że in vitro Się powiedzie to byłabym skłonna dac każda kwotę...ale tej pewności mi nikt nie zagwarantuje niestety dlatego o tym nie myślę na razie, ale nie wykluczam...I rozumiem że można mieć obiekcje co do invitro ale argument nie bo nie mnie nie przekonuje...
Nel331
Mnie zaciekawił temat tych zarodków do adopcji.. muszę się dowiedzieć co i jak bo nie da mi to spokoju.ja w procedury też Się nie chce zagłębiać póki co...gdybym tylko miała pewność że in vitro Się powiedzie to byłabym skłonna dac każda kwotę...ale tej pewności mi nikt nie zagwarantuje niestety dlatego o tym nie myślę na razie, ale nie wykluczam...
L
Lebkuchen_mum
Gość
Gdzie te osoby pracują, że tyle zarabiają i to w polsceW google
Wiadomo, że to statystyki. Wiadomo, że jeden będzie zarabiał miesięcznie 2363zł netto - czyli najniższą krajową, a inny 120 000zł netto (nie, nie biorę tej sumy z sufitu znam osoby, które tyle zarabiają) - po prostu pokazuję, że przeciętego Polaka nie stać na in vitro od tak sobie. A w wielu krajach jest ono za darmo np. we Francji
Jeszcze mam czas zmienić branżę, jestem młoda
olka11135
Gdzie te osoby pracują, że tyle zarabiają i to w polsce
Jeszcze mam czas zmienić branżę, jestem młoda
Media
L
Lebkuchen_mum
Gość
Czyli co dokładnieMedia
kasiaa91
W Polsce po udanym invitro, mając z niego dzieci i nie chcąc korzystać dalej nie masz możliwości decyzji co dalej z zarodkami które zostały. Po 20 latach (tu sprawdź bo nie jestem pewna) mają byc przekazane do adopcji parom bezpłodnym.O czym ty mówisz ? powiem szczerze, ze nawet się tak nie zaglebialam w ten temat…
W każdym cywilizowanym kraju można je po prostu zutylizować ale u nas jak wiadomo, życie poczęte jest ważniejsze od czegokolwiek innego.
Nel331
No to ja już widzę nastawienie mojego męża jak się o tym dowieW Polsce po udanym invitro, mając z niego dzieci i nie chcąc korzystać dalej nie masz możliwości decyzji co dalej z zarodkami które zostały. Po 20 latach (tu sprawdź bo nie jestem pewna) mają byc przekazane do adopcji parom bezpłodnym.
W każdym cywilizowanym kraju można je po prostu zutylizować ale u nas jak wiadomo, życie poczęte jest ważniejsze od czegokolwiek innego.
Chociaż sama póki co jeszcze tego nie przetrawiłam..
reklama
olka11135
Czyli co dokładnie
Musisz zostać wziętym dziennikarzem lub w ostateczności influencerką
Podziel się: