reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

No właśnie głównie duże dawki witamin. 🤷‍♀️ przed ostatnim poronieniem przez rok nie miałam własnych owu praktycznie, nic nie działało poza stymulacją chociaż zaszłam z naturalnego cyklu "bezowulacyjnego" w którym owulacja była dzień po USG. A po poronieniu zaczęłam brać duże dawki witamin (dosłownie garść 🙈) i co owulacja to pęcherzyki szybciej rosną i nawet udaje im się pękać. W zeszłym cyklu brałam duphaston, w tym też zamierzam i oby w końcu się udało bo to tylko chwilowa poprawa a do stymulacji nie mogę już wrócić przez dosyć niskie AMH.
to fajnie ze się tak udało I wszystko jest naturalnie. Ja biorę proga 16-25 ale nie mam przekonania czy to mi pomaga w czymkolwiek. Niby to ostanie cykle też już pęcherzyki lepsze bo wcześniej jak chodziłam na monitoring 14-16 dc to ciągle gin mówił że jajniki śpią I nie bylo zbytnio co oglądać a teraz już dwa ostatnie cykle był dominjacy tylko szkoda ze i tak nie zaskoczyło.

reklama
Dziewczyny jestem 7dni po owulacji jak pisałam miałam wtedy plamienie dziś zrobiłam progesteron co sądzicie ? Chyba za niski ?

Załączniki

• 99F5BC22-A1BF-4EF4-ADC3-AAA9A304DBAE.jpeg
    99F5BC22-A1BF-4EF4-ADC3-AAA9A304DBAE.jpeg
    82,2 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry