reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie testy owu dalej negatywne i trochę mnie to martwi bo patrząc po pęcherzyku w poniedziałek to najpóźniej w czwartek powinnam mieć owulacje 🤷‍♀️
sprawdz jak będziesz miała możliwość jeszcze w ciągu dni. Ja ostatnio też rano mialam negatyw a na wieczór super krecha.

reklama
U mnie testy owu dalej negatywne i trochę mnie to martwi bo patrząc po pęcherzyku w poniedziałek to najpóźniej w czwartek powinnam mieć owulacje 🤷‍♀️
To ja się modlę, żeby jeszcze dziś były negatywne bo mam dopiero 11dc a wczoraj pęcherzyk miał już 20mm a partner wraca dopiero dziś w nocy do domu a według gin owu niedługo z takim pęcherzykiem. 🙈

To ja się modlę, żeby jeszcze dziś były negatywne bo mam dopiero 11dc a wczoraj pęcherzyk miał już 20mm a partner wraca dopiero dziś w nocy do domu a według gin owu niedługo z takim pęcherzykiem. 🙈
To u mnie podobnie bo w 11 dc pęcherzyk miał 18-19 mm. Ale widać sobie czeka, oby nie za długo :)

reklama
czym je szprycujesz 😉 ?
No właśnie głównie duże dawki witamin. 🤷‍♀️ przed ostatnim poronieniem przez rok nie miałam własnych owu praktycznie, nic nie działało poza stymulacją chociaż zaszłam z naturalnego cyklu "bezowulacyjnego" w którym owulacja była dzień po USG. A po poronieniu zaczęłam brać duże dawki witamin (dosłownie garść 🙈) i co owulacja to pęcherzyki szybciej rosną i nawet udaje im się pękać. W zeszłym cyklu brałam duphaston, w tym też zamierzam i oby w końcu się udało bo to tylko chwilowa poprawa a do stymulacji nie mogę już wrócić przez dosyć niskie AMH.

Do góry