reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

ja bym chciała, żeby mój chociaż raz zaczął ten temat co dalej, czy może lekarz, jakieś badani itd. Ale nie woli milczeć...a ja się gotuje w środku...
Mój tez nie zaczyna tematu. W dodatku dołuje mnie to jeszcze bardziej, ze wcześniej był nastawiony „ spokojnie nie tym razem to następnym, mamy jeszcze możliwości” a teraz już tak nie mowi tylko chodzi zdołowany 😞

reklama
Mój tez nie zaczyna tematu. W dodatku dołuje mnie to jeszcze bardziej, ze wcześniej był nastawiony „ spokojnie nie tym razem to następnym, mamy jeszcze możliwości” a teraz już tak nie mowi tylko chodzi zdołowany 😞
mój też jest taki właśnie zdołowany i bezradny...stara się chyba od siebie wszystko oddalać.. a ja znowu jak to widzę to jeszcze bardziej jestem jakas na niego zła i wszystko mnie doprowadza do szału 🤔 jak np widzi że łykam tabletki to zdarzy mu się powiedziec do mnie tekst: łykasz tyle tego a nic to nie daje...No tak ja łykam bo liczę, że to mi nie zaszkodzi a moze cos zmieni...pn natomiast z lykaniem to temat rzeka, robi to bo mu kaze i jeszcze muszę pilnować żeby łykal...

Ja mam dalej testy owu negatywne 🙄 biorąc pod uwagę że pęcherzyk miał w poniedziałek 18-19 mm to może mieć już koło 25 jeśli owulacji nie było…

To bym się tu pokusiła poczytać opinie tych lekarzy 🙂
A po co? Wystarczy mi że badania będą za darmo a w razie nieprawidłowości będę dopiero wiedziała kogo szukać 😂 (nie każdy jest dobry w tym samym) ☺️ ja już i tak całą diagnostyka kieruje sobie sama i kupę kasy wydałam na to wszystko Chce tylko dorobić sobie do kompletu bo ja się do lata nie uda będziemy szukać konsultacji w klinice ☺️

reklama
Dziewczyny. Wasza wiedza jest ogromna dlatego proszę powiedzcie mi, jakie badania immunologiczne zrobić ? Wiem ze było wstawiane tutaj zdjęcie ale mam screena uciętego akurat na immunologii 🤦‍♀️

Do góry