reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja biorąc witaminy Femibion 0, ostatnio to aż wierzyłam własnym oczom. Dopiero co zaczęłam brac blistek a on już się skończył. Ten czas tak szybko leci. Jak konczy się @ to za każdym razem mam nadzieję że już była istatni raz j teraz się uda, a Ty takie kwiatki
ja od 3 lat non stop bralam witaminy aż przedawkowałam kwas foliowy. Ciągle kupowalam Inne z nadzieją że może się w końcu okaza pomocne i się uda, niestety.
Później stosowalam wiesiolek i ten cykl również.
Teraz tylko będę brala d3 i inofem. Do tego mam metformine i bromocorn na zbicie prolaktyny. Chociaż juz ja zbilam i teraz sobie o okresie oojde sprawdzić jak wyniki może gin zadecyduje zmniejszenie dawki i będę brała co drugi dzień.

reklama
ja od 3 lat non stop bralam witaminy aż przedawkowałam kwas foliowy. Ciągle kupowalam Inne z nadzieją że może się w końcu okaza pomocne i się uda, niestety.
Później stosowalam wiesiolek i ten cykl również.
Teraz tylko będę brala d3 i inofem. Do tego mam metformine i bromocorn na zbicie prolaktyny. Chociaż juz ja zbilam i teraz sobie o okresie oojde sprawdzić jak wyniki może gin zadecyduje zmniejszenie dawki i będę brała co drugi dzień.
A jakie badania zalecił gin jeśli możesz powiedzieć?

A jakie badania zalecił gin jeśli możesz powiedzieć?
mój gin mi nie zleca nie. Jedyne co kazał mi zrobic to gdy się okazało że serduszko nie bije kazał mi zrobic cmv. I wtedy mi wyszla aktywna.
Ja sama robiłam i sprawdzałam wszystkie hormony. Prokaktyne sama wymyśliłam i okazała się podwyższona dostalam lek na zbicie. Później zrobiłam krzywa i wyszla hiperinsulinemia wiec endokrynolog dal metformine. Dzisiaj mam do odebrania wynik na chlamydie ale nie wiem czy pojadę bo jeśli się okaże że to mam to nie wiem jak to bym dzisiaj zniosła.

mój gin mi nie zleca nie. Jedyne co kazał mi zrobic to gdy się okazało że serduszko nie bije kazał mi zrobic cmv. I wtedy mi wyszla aktywna.
Ja sama robiłam i sprawdzałam wszystkie hormony. Prokaktyne sama wymyśliłam i okazała się podwyższona dostalam lek na zbicie. Później zrobiłam krzywa i wyszla hiperinsulinemia wiec endokrynolog dal metformine. Dzisiaj mam do odebrania wynik na chlamydie ale nie wiem czy pojadę bo jeśli się okaże że to mam to nie wiem jak to bym dzisiaj zniosła.
Mi gin też nie zleca właśnie żadnych badań. Od początku sama tak naprawdę się domyślam mniej więcej jakie powinnam zrobić albo poczytam gdzieś na forach. Tak sobie myślę, że chyba zmienię lekarza bo chciala bym aby w jakiś sposób pokierował co mogę zroboc chociaż jakieś badania może jest coś czego nie sprawdzianami i to zakłóca temu wszystkiemu. A na każdej wizycie słyszę tylko jest Pani zdrowa, narzeczony też więc do dzieła. Jak to by było takie proste

Mi gin też nie zleca właśnie żadnych badań. Od początku sama tak naprawdę się domyślam mniej więcej jakie powinnam zrobić albo poczytam gdzieś na forach. Tak sobie myślę, że chyba zmienię lekarza bo chciala bym aby w jakiś sposób pokierował co mogę zroboc chociaż jakieś badania może jest coś czego nie sprawdzianami i to zakłóca temu wszystkiemu. A na każdej wizycie słyszę tylko jest Pani zdrowa, narzeczony też więc do dzieła. Jak to by było takie proste
Julia może przeszły byśmy na e-maila bądź na jakiś inny komunikator jeśli Ci to nie przeszkadza??

Umówiłam się na monitoring za tydzień w czwartek zobaczymy co się kluje. W piatek będę dzwonić żeby zmienić termin wizyty u nowego gina. Poryczalam sie troche bo akurat mi wyskoczył na fb filmik z porodu i jak zobaczyłam dzidzisusia to nie dalam rady po prostu.

reklama
Umówiłam się na monitoring za tydzień w czwartek zobaczymy co się kluje. W piatek będę dzwonić żeby zmienić termin wizyty u nowego gina. Poryczalam sie troche bo akurat mi wyskoczył na fb filmik z porodu i jak zobaczyłam dzidzisusia to nie dalam rady po prostu.
Ja w weekend byłam u przyjaciela mojego partnera i niedawno urodził im się synek. Siedzieliśmy tam około 2 h i przez te 2 godziny byłam w niego wpatrzona jak w obrazek. No aż się łzy cisną do oczu normalnie. Dziś jak mój wróciła z pracy to też widziałam w jego oczach rozaczrowanie jak mu powiedziałam, że dostalam @

Do góry