reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Mała aktualizacja.
Dzisiaj 35 dc i pojawiło się plamienie, a piersi chyba osiągnęły szczyt bólu. Jeżeli plamienie się rozkręci i zacznie się okres to dla mnie dobra wiadomość, bo oznacza, że cykle wracają do normy ☺️
Mam nadzieję ze jednak się okres nie rozkręci tylko ciaza będzie 😘

U mnie też zawitała @ :) w obecnej sytuacji cieszę się z tego 😉 Ten cykl troszkę się wydłużył z 20 na 24 dni, przy tej ilości karmień to i tak chyba całkiem niezły wynik. Mam nadzieję, że przez czas porządkowania życia, stabilizacji związanej z dostaniem umowy powyżej okresu próbnego dojdzie do jakiejś normy 🙏🙏🙏

Hej dziewczyny. U mnie na szczęście juz bez plamienia. Wczoraj po bzykanku juz tez nic także jestem trochę spokojniejsza ale jednak muszę to obserwować. Może to moje pierwsze podraznienie w życiu było ale jakieś owulacyjne plamienie cholipcia wie. Póki co broimy następnego broja 😅👍🏻

No i jak tam sytuacja?
Wczoraj testu nie zrobiłam już bo liczyłam ze będzie okres.. nadal nie ma ale nie spóźnia mi się jest w moich normach. Ale mam cały czas mokro i taki wodnisty przezroczysty śluz. Podbrzusze mnie w ogóle nie boli, tylko chwilami jajnik i to wszystko
Jeśli owu miałam w piątek wtedy co milam taki okropny ból to dziś jest 16 dpo i w sumie ja mam zawsze tyle dni od owu do okresu więc powinien przyjść dziś

Wczoraj testu nie zrobiłam już bo liczyłam ze będzie okres.. nadal nie ma ale nie spóźnia mi się jest w moich normach. Ale mam cały czas mokro i taki wodnisty przezroczysty śluz. Podbrzusze mnie w ogóle nie boli, tylko chwilami jajnik i to wszystko
Jeśli owu miałam w piątek wtedy co milam taki okropny ból to dziś jest 16 dpo i w sumie ja mam zawsze tyle dni od owu do okresu więc powinien przyjść dziś
Trzymam kciuki aby nie przyszła małpa 😊😊😊

reklama
u mnie podobnie. Sluz jakis takie przezroczysty sie zrobil, cycki bola mnie tylko wieczorem, no i dzisiaj w końcu opuściło mnie wzdęcie i 1,5 kg na wadze mniej...a okresu brak. Wkurza mnie ta tykają bomba bo już chciałabym żeby się zaczął....

Do góry