reklama
MoniaJ2424
Fanka BB :)
Mam nadzieję ze jednak się okres nie rozkręci tylko ciaza będzieMała aktualizacja.
Dzisiaj 35 dc i pojawiło się plamienie, a piersi chyba osiągnęły szczyt bólu. Jeżeli plamienie się rozkręci i zacznie się okres to dla mnie dobra wiadomość, bo oznacza, że cykle wracają do normy
Aewea
oj nie liczę na to. Mam problemu z owulacjami, a jak robiłam testy 2 dni temu to negatywne. Ale zawsze jest pocieszenie, że cykl trwa 35-36 dni, a nie 52-54Mam nadzieję ze jednak się okres nie rozkręci tylko ciaza będzie
U mnie też zawitała @ w obecnej sytuacji cieszę się z tego Ten cykl troszkę się wydłużył z 20 na 24 dni, przy tej ilości karmień to i tak chyba całkiem niezły wynik. Mam nadzieję, że przez czas porządkowania życia, stabilizacji związanej z dostaniem umowy powyżej okresu próbnego dojdzie do jakiejś normy
Weronik@29
Hej dziewczyny. U mnie na szczęście juz bez plamienia. Wczoraj po bzykanku juz tez nic także jestem trochę spokojniejsza ale jednak muszę to obserwować. Może to moje pierwsze podraznienie w życiu było ale jakieś owulacyjne plamienie cholipcia wie. Póki co broimy następnego broja
Weronik@29
No i jak tam sytuacja?Tak, ale przeszło, teraz od kilku dni chyba tylko mnie mdli wieczorem i brałam wstręt do jedzenia a teraz jakieś przeziębienie…
Jak okres się dziś nie pojawi to poproszę chłopa o jeszcze jeden test, najlepiej z Roska.
Nel331
Wczoraj testu nie zrobiłam już bo liczyłam ze będzie okres.. nadal nie ma ale nie spóźnia mi się jest w moich normach. Ale mam cały czas mokro i taki wodnisty przezroczysty śluz. Podbrzusze mnie w ogóle nie boli, tylko chwilami jajnik i to wszystkoNo i jak tam sytuacja?
Jeśli owu miałam w piątek wtedy co milam taki okropny ból to dziś jest 16 dpo i w sumie ja mam zawsze tyle dni od owu do okresu więc powinien przyjść dziś
Weronik@29
Trzymam kciuki aby nie przyszła małpaWczoraj testu nie zrobiłam już bo liczyłam ze będzie okres.. nadal nie ma ale nie spóźnia mi się jest w moich normach. Ale mam cały czas mokro i taki wodnisty przezroczysty śluz. Podbrzusze mnie w ogóle nie boli, tylko chwilami jajnik i to wszystko
Jeśli owu miałam w piątek wtedy co milam taki okropny ból to dziś jest 16 dpo i w sumie ja mam zawsze tyle dni od owu do okresu więc powinien przyjść dziś
Nel331
DziękujeTrzymam kciuki aby nie przyszła małpa
reklama
Jula19
u mnie podobnie. Sluz jakis takie przezroczysty sie zrobil, cycki bola mnie tylko wieczorem, no i dzisiaj w końcu opuściło mnie wzdęcie i 1,5 kg na wadze mniej...a okresu brak. Wkurza mnie ta tykają bomba bo już chciałabym żeby się zaczął....Wczoraj testu nie zrobiłam już bo liczyłam ze będzie okres.. nadal nie ma ale nie spóźnia mi się jest w moich normach. Ale mam cały czas mokro i taki wodnisty przezroczysty śluz. Podbrzusze mnie w ogóle nie boli, tylko chwilami jajnik i to wszystko
Podziel się: