reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Tak, nie pojawiła się, podbrzusze tez mnie nie za bardzo boli, wysłałam chłopa po test na COVID i ciążowy bo wzięło mnie choróbsko, na COVID nie było a ciążowy jakiś wadliwy bo żadnej kreski nie pokazał 😞
o matko co za pech ;/ a Ty ostatnio też źle sie czułaś i podejrzewałas chyba covid?

o matko co za pech ;/ a Ty ostatnio też źle sie czułaś i podejrzewałas chyba covid?
Tak, ale przeszło, teraz od kilku dni chyba tylko mnie mdli wieczorem i brałam wstręt do jedzenia a teraz jakieś przeziębienie…
Jak okres się dziś nie pojawi to poproszę chłopa o jeszcze jeden test, najlepiej z Roska.

My w tym cyklu się nie staramy ale po owulacji sprawdzę progesteron. Zobaczę czy będzie tak samo słaby jak ostatnio czy taki jak miałam zwykle. Jak będzie w takich wartościach co ten ostatni to jak zaczniemy starania od czerwca to po owulacji dostane luteine. 12 ng to nie jest jakiś mega zły ale ja zawsze miałam około 20 ng no i druga sprawa w ciąży z synkiem miałam spadki progesteronu. Zamiast rosnąć z tygodnia na tydzień spadał coraz bardziej.

Nie robię bo co mi po pozytywach potem tylko się jaram niepotrzebnie. 😒 zwykle 14 dc mialam pik nie wiem . Może spada prolaktyna i płata mi figle albo od wiesiołka ahh nie wiem moge sobie gdybać ... czy endometrioze mozna zauważyć na usg dopochwowo? Coraz bardziej o tym myślę... bolesny sex i cała reszta
Szczerze to ja też miałam takie krwawienia w styczniu. Brałam wtedy pierwszy raz po dłuższej przerwie wiesiołka ale nie wiem czy to on na to wpłynął. Ja miałam kilka dni takich lekkich krwawień od 10 do 15dc a owulacja była dopiero w 24dc zamiast w 15.

Szczerze to ja też miałam takie krwawienia w styczniu. Brałam wtedy pierwszy raz po dłuższej przerwie wiesiołka ale nie wiem czy to on na to wpłynął. Ja miałam kilka dni takich lekkich krwawień od 10 do 15dc a owulacja była dopiero w 24dc zamiast w 15.
ja czekam na rozpoczecie nowego cyklu i odstawiam wiesiolka zupełnie...

reklama
Do góry