reklama
Jula19
Fanka BB :)
mnie bolą piersi jak sie dotykam...ale juz nie tak bardzo jak wcześniej. I teraz mam wrażenie że ten bol przychodzi na wieczór.Ja wlsnie tez czuje się bardzo dobrze w sensie boli okresowych. Żadnych. Czasem mnie ćmi jajnik jeden lub drugi lub lekki skurcz i to tyle. Nawet piersi mnie nie bolą. Może to przez przeziębienie
Nel331
Może jeszcze nic straconego ?mnie bolą piersi jak sie dotykam...ale juz nie tak bardzo jak wcześniej. I teraz mam wrażenie że ten bol przychodzi na wieczór.
Jula19
już nawet nie myślę o tych kategoriach...Może jeszcze nic straconego ?
Nel331
To tak jak ja… siedzę i wiem ze lada moment nadejdziejuż nawet nie myślę o tych kategoriach...
kasiaa91
To może dopiero owulacja ? Nie przesunęło się ?Hej u mnie okresu brak, śluz rozciągliwy jak białko jajka, test biel wizira
Śluz w okolicach okresu jednak nie powinien mieć cech płodnego
U mnie 10dc, cech owulacji jeszcze brak, jutro ginekolog to podejrzy co się dzieje
Nel331
Kurczę No nigdy nie miałam tak, żeby 32 dc dopiero była owulacja.. brałam clo i myślałam ze będzie mniej więcej w terminie.. w dodatku ten okropny ból dwa tygodnie temu, gdzie nie mogłam chodzić, to myślałam ze już po tym bardziej ze na testach owu kreski bledly nie wiem już..To może dopiero owulacja ? Nie przesunęło się ?
Śluz w okolicach okresu jednak nie powinien mieć cech płodnego
U mnie 10dc, cech owulacji jeszcze brak, jutro ginekolog to podejrzy co się dzieje
Cześć dziewczyny mam problem a mianowicie odkąd zaczęliśmy starać się o dziecko po owulacji mam plamienie nie duże ale jednak jest byłam u gin twierdzi żeby się nie przejmować ale mija już pare między a ono dalej jest a ciąży nie ma Czy któraś z was miała podobny przypadek ? Co robić zmienić gin? Nalegać na znalezienie przyczyny.?
reklama
pannadarianna
Czesc wam nieśmiało wracam, a pobędę tu chwile. Do @ 12 dni. Jak co miesiąc, nie mam żadnych nadziei, ale dobra wiadomością jest to, ze mój pierwszy lekarz z którego zrezygnowałam przez zwykłego „focha” z uwagi na to jak mnie potraktował po pierwszym poronieniu, ma wolny termin i wracam do niego 4.04. Jakieś światełko w tunelu… pozdrawiam was wszystkie
Podziel się: