reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

u mnie podobnie. Sluz jakis takie przezroczysty sie zrobil, cycki bola mnie tylko wieczorem, no i dzisiaj w końcu opuściło mnie wzdęcie i 1,5 kg na wadze mniej...a okresu brak. Wkurza mnie ta tykają bomba bo już chciałabym żeby się zaczął....
No właśnie ja tez wstałam taka jakaś lżejsza…
Teraz byłam w sklepie i wysiadlam z auta i taki skurcz i myśle No poleciała krew i przenośne w sklepie. Ale czysto. Bólu żadnego ani podbrzusza ani piersi

reklama
No właśnie ja tez wstałam taka jakaś lżejsza…
Teraz byłam w sklepie i wysiadlam z auta i taki skurcz i myśle No poleciała krew i przenośne w sklepie. Ale czysto. Bólu żadnego ani podbrzusza ani piersi
masakra to jakas jest...ja ciągle też sprawdzam czy już a tu nic.

masakra to jakas jest...ja ciągle też sprawdzam czy już a tu nic.
Ja poszłam do roska. Chodziłam po nim i tak myśle sobie, a kupię test. I czułam takie lekkie skurcze jakby już.. to kupiłam i test i podpaski. No i teraz obstawiam o której godzinie dostanę okres skoro już wydałam 12 zł na test

A Tobie się okres spóźnia tak? Dobrze pamietam ?
nie wiem czy się spóźnia bo mam 30 dc. I biorąc pod uwagę ze brałam proga to już powinnam dostać a przed braniem mialam raczej cykle 32 dniowe także to biorąc pod uwagę mam jeszcze dwa dni. Mam wrazenie że nie działa na mnie ta luteina i nastepny cykl nie bede juz jej brała ani wiesiolka...zobaczymy

Nic tak mnie nie wkurwia jak brak okresu i negatywny test...dzisiaj mam 14 dpo
Mój jeszcze nie wie, że nic z tego i chyba żyje nadzieja...

Ostatnia edycja:
Ja poszłam do roska. Chodziłam po nim i tak myśle sobie, a kupię test. I czułam takie lekkie skurcze jakby już.. to kupiłam i test i podpaski. No i teraz obstawiam o której godzinie dostanę okres skoro już wydałam 12 zł na test
a zrobiłaś ten test?

nie wiem czy się spóźnia bo mam 30 dc. I biorąc pod uwagę ze brałam proga to już powinnam dostać a przed braniem mialam raczej cykle 32 dniowe także to biorąc pod uwagę mam jeszcze dwa dni. Mam wrazenie że nie działa na mnie ta luteina i nastepny cykl nie bede juz jej brała ani wiesiolka...zobaczymy

Nic tak mnie nie wkurwia jak brak okresu i negatywny test...dzisiaj mam 14 dpo
Mój jeszcze nie wie, że nic z tego i chyba żyje nadzieja...
No mój właśnie tez nie wiem, wie ze jeszcze nie mam bo był seks normalnie ale tak to nie wie co i jak 😞

No mój właśnie tez nie wiem, wie ze jeszcze nie mam bo był seks normalnie ale tak to nie wie co i jak 😞
a ja ostatnio nie mam chęci przez to wszystko 😢 Od niedzieli miałam takie wzdęcie, ze ledwo chodziłam. I ogólnie byłam taka nie do życia. Wczoraj już niby bylo lepiej a dzisiaj już czuje się normalnie jak bym była po @ a nie przed..

reklama
a ja ostatnio nie mam chęci przez to wszystko 😢 Od niedzieli miałam takie wzdęcie, ze ledwo chodziłam. I ogólnie byłam taka nie do życia. Wczoraj już niby bylo lepiej a dzisiaj już czuje się normalnie jak bym była po @ a nie przed..
Ja wlsnie tez czuje się bardzo dobrze w sensie boli okresowych. Żadnych. Czasem mnie ćmi jajnik jeden lub drugi lub lekki skurcz i to tyle. Nawet piersi mnie nie bolą. Może to przez przeziębienie

Do góry