reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No wlasnie to dziwne wszystko. W sobote bede miec na lepszym usg robione. Ja mam cykle jak w zegarku. Wiec jutro zaczynac powinnam 7 tydzień.

W ogole, juz samo to, ze macica nie jest powiększona. Przeciez powinna. I ciekawe co oznacza to P-2 i A-1. Ja mowie wam, ze nie ma sie z czefo cieszyć. Cos jest nie tak.

Ja też nie poddawałabym się jeszcze, miałam to pisać na początku, jak lekarka powiedziała, że ciąża w bliźnie po cc. Poczekaj do soboty na spokojnie, nie przemęczaj się i dużo leż. 3 mam kciuki. Miej nadzieję. [emoji3526][emoji3526][emoji3526]

Witajcie dziewczyny, wracam na chwilkę po długiej przerwie od forum... Musiałam oderwać się troszkę o ciaglym myśleniu o ciąży. I w życiu nie pomyślałabym że przez ten czas przeniesiemy się do średniowiecza. Jest mi tak cholernie przykro przez to co się dzieje... [emoji20]

Na bezczelnego mam szybkie pytanie - chcę zrobić badania na przeciwciała Ana i komórki NK. Czy w przypadku Ana robić pierwsze Ana 1 i jak coś wyjdzie to szukać w dalszych wariant ach? Czy od razu zrobić np Ana 1 i 2?? Czy w przypadku Ana i NK ma znaczenia dzien cyklu? Powinnam się jakoś przygotować??

Z tego co czytałam to najpierw ANA i jak wyjdą wątpliwe to ANA 2. NK w drugiej fazie cyklu, najlepiej kilka dni przed okresem.

reklama
Dziewczyny wrocilam od lekarza, po biochemie wszystkie się samoistnie oczyściło, jest już super badania wszystkie mega dobrze, lekarz stwierdził, ze wyglada ze zbliża się kolejna @. Fakt, na nowo mi kilka pryszczy wyskoczyło, dostałam duża porcje witamin i kwasu foliowego, mam odczekac 2 @ i moge wznowić starania, ale myśle, ze po tej @ co ma być zacznę 🤭 suplementacja u mnie będzie naturalna jak i wspomagana kwasem. Będzie dobrze!
Super, bardzo się cieszę :) też planuje zacząć starania w tym cyklu, chyba że będa jakieś przeciwwskazania. Trzymam kciuki ❤️

reklama
Do góry