Magdusia88
Fanka BB :)
No wlasnie to dziwne wszystko. W sobote bede miec na lepszym usg robione. Ja mam cykle jak w zegarku. Wiec jutro zaczynac powinnam 7 tydzień.
W ogole, juz samo to, ze macica nie jest powiększona. Przeciez powinna. I ciekawe co oznacza to P-2 i A-1. Ja mowie wam, ze nie ma sie z czefo cieszyć. Cos jest nie tak.
Ja też nie poddawałabym się jeszcze, miałam to pisać na początku, jak lekarka powiedziała, że ciąża w bliźnie po cc. Poczekaj do soboty na spokojnie, nie przemęczaj się i dużo leż. 3 mam kciuki. Miej nadzieję. [emoji3526][emoji3526][emoji3526]
Witajcie dziewczyny, wracam na chwilkę po długiej przerwie od forum... Musiałam oderwać się troszkę o ciaglym myśleniu o ciąży. I w życiu nie pomyślałabym że przez ten czas przeniesiemy się do średniowiecza. Jest mi tak cholernie przykro przez to co się dzieje... [emoji20]
Na bezczelnego mam szybkie pytanie - chcę zrobić badania na przeciwciała Ana i komórki NK. Czy w przypadku Ana robić pierwsze Ana 1 i jak coś wyjdzie to szukać w dalszych wariant ach? Czy od razu zrobić np Ana 1 i 2?? Czy w przypadku Ana i NK ma znaczenia dzien cyklu? Powinnam się jakoś przygotować??
Z tego co czytałam to najpierw ANA i jak wyjdą wątpliwe to ANA 2. NK w drugiej fazie cyklu, najlepiej kilka dni przed okresem.