Daraa_94
Fanka BB :)
Rozumiem.. Zawsze jest ta nadziejato jest na nas 2 .. a taką nadzieje robiła jak jej nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem.. Zawsze jest ta nadziejato jest na nas 2 .. a taką nadzieje robiła jak jej nie było
czyli przereklamowane do ginekologa ide 28.10 aż jestem ciekawa co powieJa to brałam 3 cykle i nic nie pomogło.
Ja już tyle rzeczy łykam, że mój M się śmieje ze mnie "jakbyś miała z 80 lat, tyle tabletek" a tak naprawdę to same witaminy i ziółkaJa pij od 2 miesięcy ovulomed MAX ale jakoś brak efektów
ten lek na B to on chyba ma jakies skutki uboczne ból głowy czy coś. bo jakos tak mi się obił o uszyZrobiłaś je w prawidłowym momencie. Podejrzewam że będziesz miała leki dane na obniżenie bromergon albo dostines czy jakoś tak. Bromergon jest najtańszy bo na R ja płaciłam 3 z groszami.
Ziółka i witaminy nie zaszkodzą a czasem jakaś iskierka nadzieiJa już tyle rzeczy łykam, że mój M się śmieje ze mnie "jakbyś miała z 80 lat, tyle tabletek" a tak naprawdę to same witaminy i ziółka
Też mi zawsze spadała dzień przed albo w dniu @ a teraz mam już 2 cykl, że spada na jeden dzień @ i wraca do poziomu wyższych
Bromergon. Ja nie miałam a brałam 2 lata. Zaczyna się od pół tabletki na samo spanie a po 2 tyg zwiększa się do 1 całej i ten na sen się ją bierze wtedy skutków ubocznych nie powinno być.ten lek na B to on chyba ma jakies skutki uboczne ból głowy czy coś. bo jakos tak mi się obił o uszy
No dziękuję [emoji23]