reklama
Amur
Fanka BB :)
Kiedy testujesz? 3mam kciukii ciesze sie ze jest nas wiecej w kupie silaTez mam termin na jutro ☺
Nadziejka90
Amur
GratulacjeDziewczyny 4 dni przed @ i 3 testy pozytywne <3 polecam test ClearBlue Elektryczny to 1-2 tydz <3 jestem taka szczęśliwa po 8 miesiącach w końcu sie udało
Bluey.An
Super cieszę się bardzo i gratulacjeDziewczyny 4 dni przed @ i 3 testy pozytywne <3 polecam test ClearBlue Elektryczny to 1-2 tydz <3 jestem taka szczęśliwa po 8 miesiącach w końcu sie udało
Bluey.An
A co to za testy ?@Kingazet92 teraz to i ja widzę. Te testy na miałam i na negatywie nie było kreski fabrycznej widocznej
Kingazet92
A co to za testy ?
Testeo z allegro
Tak tak jeżeli to śluz to napewno przepchaTak mój lekarz mówil że czasami jajowody są zatkane np. śluzem. A kontrast ładnie to przepchnie i 3 miesiace po to największa szansa by zaciążyć [emoji6]
coca
Gratuluje!!Dziewczyny 4 dni przed @ i 3 testy pozytywne <3 polecam test ClearBlue Elektryczny to 1-2 tydz <3 jestem taka szczęśliwa po 8 miesiącach w końcu sie udało
reklama
Testowałam wczoraj popołudniu i biało wiec nie nastawiam sie. Czekam aż przyjdzie a czuje ze będzie potop bo tak mnie juz boliKiedy testujesz? 3mam kciukii ciesze sie ze jest nas wiecej w kupie sila