Tez mam termin na jutroOoo to super ze nie bede sama ❤ masz jakies objawy? Na @? U mie nic lekko wilgotno i plamienia ktore u mnie akurat sa ostatnio caly czas...
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Mi niby pokazuje też na jutro okres ale apka liczy mi że mam II fazę lutealna 12 dni. A ogólnie sama nie mam pojęcia ile moja faza lutealna trwa[emoji85]Tez mam termin na jutro [emoji3526]
One są negatywne ale widzę że kreska z dnia na dzień ciemnieje ( testowa) więc rób dalej i napewno będzie pozytyw[emoji4]
Będę robić dzięki
Dzisiaj z przed chwili. 13 dc, także liczę że będzie ciemniala mam te z Rossmanna 5+2 za 22 zł.to.do najtańszych nie należąOstatni to który dc? Rób dalej coś się dzieje.
Powtórzę jeszcze raz, zależy jakie testy w tym cyklu kupiłam w aptece jakieś tańsze to nie pokazywały wcale drugiej kreski, później lekko różowa, a kupiłam trochę droższe i wyszlo, że była owu na drugi dzien, tzn nie wiem czy była, ale test byl pozytywny. Także dla mnie to szkoda kasy była. Każdy pokazywał co chce
Ja nie ogarniam tych apek. Znaczy mam jedna i zaznaczam 1 dzien cyklu i w tym miesiącu zapisałam pozytywny test owu, Ale chyba nie znam za dobrze swojego organizmu jedynie wyskakujące pryszcze w drugiej fazie cyklu i pod koniec ból podbrzusza. W niektórych cyklach bolą mnie piersi w innych nie.Mi niby pokazuje też na jutro okres ale apka liczy mi że mam II fazę lutealna 12 dni. A ogólnie sama nie mam pojęcia ile moja faza lutealna trwa[emoji85]
Martxx1
Kochana nie chodziło mi, że droższe to lepsze, tylko w moim przypadku tak było, że jedno nic nie pokazały a drugie nagle czarne no a teraz oo tamtych bladziochach jestem w ciążyBędę robić dzięki
Dzisiaj z przed chwili. 13 dc, także liczę że będzie ciemniala mam te z Rossmanna 5+2 za 22 zł.to.do najtańszych nie należą
Dzej.zi
No krecha jak nic! Leć na bete [emoji16]
Dziewczyny, przepraszam za spam, ale już glupieje. To chyba nie może być tylko fabryczna?!
Sabi32
U mnie odwrotnie, drogie negatywne a tanie z allegro mega tluste krechy... i dzis rowno po 23 godzinach,boli mnie lewy jajnik,wiec narazie zgadza sie idealnie.Ostatni to który dc? Rób dalej coś się dzieje.
Powtórzę jeszcze raz, zależy jakie testy w tym cyklu kupiłam w aptece jakieś tańsze to nie pokazywały wcale drugiej kreski, później lekko różowa, a kupiłam trochę droższe i wyszlo, że była owu na drugi dzien, tzn nie wiem czy była, ale test byl pozytywny. Także dla mnie to szkoda kasy była. Każdy pokazywał co chce
Dzej.zi
Tak mój lekarz mówil że czasami jajowody są zatkane np. śluzem. A kontrast ładnie to przepchnie i 3 miesiace po to największa szansa by zaciążyć [emoji6]
U mnie drożne ale z oporami i lekarz nic nie wspomniał o udrożnieniu jedynie fakt 3 miesiące mogą byc bardziej „ rozciągnięte „
Zależy czym niedrożność spowodowana.
jednak życzę Ci droznych jajowodów [emoji3526]Długo sie staracie?
młoda1994
Ja mam flo. Nie wiem na jakiej podstawie apka wyliczyła mi druga fazę 12 dni jak w tym cyklu miałam pierwszy test prawie pozytywny od roku czasu. Więc statystyk też nie wzięła pod uwagę. Ja nie mam żadnych objawów przed @ po prostu przychodzi ale z samego rana. Nigdy w południe ani wieczorem czy w nocy.Ja nie ogarniam tych apek. Znaczy mam jedna i zaznaczam 1 dzien cyklu i w tym miesiącu zapisałam pozytywny test owu, Ale chyba nie znam za dobrze swojego organizmu jedynie wyskakujące pryszcze w drugiej fazie cyklu i pod koniec ból podbrzusza. W niektórych cyklach bolą mnie piersi w innych nie.
reklama
Carry88
Moderator
@Kingazet92 teraz to i ja widzę. Te testy na miałam i na negatywie nie było kreski fabrycznej widocznej