Po jakim czasie od planowej @ robicie testy?Kciuki za test.
Ja w środę
reklama
Carry88
Moderator
Po jakim czasie od planowej @ robicie testy?
Ja robię dopiero jak się spóźnia zawsze mam cykle książkowe 28 dni. Teraz się trochę rozjechały po poronieniu
Martxx1
Fanka BB :)
Dziewczyny u mnie lekki cień, mam nadzieję, że to fabryczna już za późno żeby pokazała się kreska @ jeszcze nie ma czyli owu się mega strasznie przesunęła o ile w ogóle była. W bo skoro jeszcze małpy nie ma, więc mogła mi się dużo przesunąć. Matko tak bardzo boję się biochemicznej.. Jestem taka smutna dzisiaj
młoda1994
Niestety równie dobrze mogłaś mieć cykl bezowulacyjny i wtedy też są dłuższe cykle.Dziewczyny u mnie lekki cień, mam nadzieję, że to fabryczna już za późno żeby pokazała się kreska @ jeszcze nie ma czyli owu się mega strasznie przesunęła o ile w ogóle była. W bo skoro jeszcze małpy nie ma, więc mogła mi się dużo przesunąć. Matko tak bardzo boję się biochemicznej.. Jestem taka smutna dzisiaj [emoji58]
Martxx1
Mam nadzieję! Przy biochemicznej tez miałam takie cienieNiestety równie dobrze mogłaś mieć cykl bezowulacyjny i wtedy też są dłuższe cykle.
Kala_kalus
Aktywna w BB
Dziewczyny! Byłam teraz w toalecie i na papierze śluz lekko czerwony. na @ za wcześnie 27dc nigdy mi się to nie zdarzylo. Czy to plamienie implantacyjne?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Spokojnie ja mialam 23 i zaszłam. Jesli jest jakis problem to sama witamina d nic nie da. Ale fakt jest wazna. Nie mniej wiele osob ma ponizej poziomu a zachodzi bez problemuCzyli tak czy tak 30 trochę mało zobaczymy po kroplach sobie skontroluje raz jeszcze
Carry88
Moderator
Spokojnie ja mialam 23 i zaszłam. Jesli jest jakis problem to sama witamina d nic nie da. Ale fakt jest wazna. Nie mniej wiele osob ma ponizej poziomu a zachodzi bez problemu
Tak ja w ciążę zaszlam bez problemu nie udało się i akurat robiłam badania w tym d3 i suplementuje kropelkami
Dziewczyny! Byłam teraz w toalecie i na papierze śluz lekko czerwony. na @ za wcześnie 27dc nigdy mi się to nie zdarzylo. Czy to plamienie implantacyjne?
Sprawdziłam, że pisałaś o cyklach 28-30 dni, więc plamienie dzień przed okresem nie byłoby znowu czymś dziwnym. Ja sama w maju i teraz tak miałam - plamienie tydzień przed okresem, które trwało koło 4-5dni , a potem (lekko za wcześnie nawet) pojawiał się okres a również nigdy wcześniej tak nie miałam
Ale może u Ciebie akurat to implantacja, okaże się za kilka dni
reklama
bleucoco
Plamienia implantacyjne zdarzają się bardzo rzadko bo zaledwie w około 20-25% przypadków. I nie jest to nigdy żywa krew w śluzie z tego co pamiętam. No i plamienie implantacyjne jest 7 dni przed terminem @ tak około a nie tuż przedDziewczyny! Byłam teraz w toalecie i na papierze śluz lekko czerwony. na @ za wcześnie 27dc nigdy mi się to nie zdarzylo. Czy to plamienie implantacyjne?