reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny u mnie lekki cień, mam nadzieję, że to fabryczna już za późno żeby pokazała się kreska @ jeszcze nie ma czyli owu się mega strasznie przesunęła o ile w ogóle była. W bo skoro jeszcze małpy nie ma, więc mogła mi się dużo przesunąć. Matko tak bardzo boję się biochemicznej.. Jestem taka smutna dzisiaj 😑

Dziewczyny u mnie lekki cień, mam nadzieję, że to fabryczna już za późno żeby pokazała się kreska @ jeszcze nie ma czyli owu się mega strasznie przesunęła o ile w ogóle była. W bo skoro jeszcze małpy nie ma, więc mogła mi się dużo przesunąć. Matko tak bardzo boję się biochemicznej.. Jestem taka smutna dzisiaj [emoji58]
Niestety równie dobrze mogłaś mieć cykl bezowulacyjny i wtedy też są dłuższe cykle.

Dziewczyny! Byłam teraz w toalecie i na papierze śluz lekko czerwony. 😱 na @ za wcześnie 27dc nigdy mi się to nie zdarzylo. Czy to plamienie implantacyjne? 😍😍😍

Sprawdziłam, że pisałaś o cyklach 28-30 dni, więc plamienie dzień przed okresem nie byłoby znowu czymś dziwnym. Ja sama w maju i teraz tak miałam - plamienie tydzień przed okresem, które trwało koło 4-5dni , a potem (lekko za wcześnie nawet) pojawiał się okres 🤷 a również nigdy wcześniej tak nie miałam ;)

Ale może u Ciebie akurat to implantacja, okaże się za kilka dni :)

reklama
Dziewczyny! Byłam teraz w toalecie i na papierze śluz lekko czerwony. 😱 na @ za wcześnie 27dc nigdy mi się to nie zdarzylo. Czy to plamienie implantacyjne? 😍😍😍
Plamienia implantacyjne zdarzają się bardzo rzadko bo zaledwie w około 20-25% przypadków. I nie jest to nigdy żywa krew w śluzie z tego co pamiętam. No i plamienie implantacyjne jest 7 dni przed terminem @ tak około a nie tuż przed :)

Do góry