reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Może być po prostu za wcześnie.
Możliwe to 26dc, a owulacja była na moje około 16dc. Na razie nie czuję się jakbym miała okresu dostać, bolą mnie strasznie piersi, ale sutki nie, poza tym biorę codziennie po pół tabletki bromergonu. Chociaż bardzo liczyłam na chociaż cień cienia no ale trudno [emoji1745]

Po wyschnięciu i w świetle dziennym wygląda tak. Nie za cienka ta kreska?

Załączniki

• 20200820_070321.jpg
    20200820_070321.jpg
    261,4 KB · Wyświetleń: 136
reklama
Który dc? Jak masz możliwość to leć na betę bo coś świta
27 dc. Niestety będą odpada bo mieszkam w małej miejscowości w której po pierwsze teraz jest problem przez koronę zrobić jakieś badania A po.drugie nie chce żeby wszyscy naokoło wiedzieli zanim moja rodzina.. uroki wioski🙄
Zrobię następny w sobotę rano w dzień planowanej @.

Do góry