Po sobie wiem, ze wszystko jest mozliwe, ale prawda jest taka, ze trzeba obserwować sie dokladnie.
Przeszłam kilka miesiecy temu ciążę biochemiczna, stosunek byl raz w miesiącu tydzien przed spodziewanym okresem i wtedy zaszlam....Więc wszystko sie moze zdarzyc.
Teraz przykladowo byl stosunek dwa dni pod rzad w dni płodne, dwa dni przed owulacja, później nie bylo okazji niestety i teraz sama czekam czy cos z tego wyszlo.
Mialam juz wszystkie objawy ciazy i wszystkie objawy okresu...[emoji849] ok tydzien po owulacji kłucie w jajnikach, bol piersi od 16dc, sennosc, zmeczenie...ale mam tez teraz dziwny bol brzucha, ciagniecie jak na okres i mega zmienny nastroj jak na pms [emoji28]
Jakieś kombo dosłownie...juz wczoraj mowilam mojemu M, ze jeszcze mamy następny miesiac jak cos, bo ja we wakacje nie chce byc na końcówce ciąży...dzieci mam z marca, listopada i grudnia, czyli tak idealnie, na lato maly brzuszek [emoji12]
Jakbym starala sie o pierwsze, to byle by sie udalo, ale to bedzie moje piąte, wiec juz bez jako takiej spiny, ale bardzo chcemy [emoji3059]