Tak to z allegroCzy to są testy z Allegro? U mnie nie chciał wyjść taki pozytyw żadnego dnia i myślałam, że coś z tymi testami nie tak, ale to chyba ze mną
reklama
Cykle 27 dni, 12 dpoWspaniałe
A ile dpo i jakie cykle masz?
Gratuluję ❤Dzień dobry! Nie moge w to uwierzyć!!! Jestem taka szcześliwa Zobacz załącznik 1205983
coca
Fanka BB :)
Prawde mówiac, nie, czułam ekscytacje. Serce mi waliło jak robiłam testy. W ogóle zrobiłam dwa, bo zbyt wcześnie sie obudziłam, zebrałam mocz do kubeczka i odstawiłam. Potem znowu siusiu i też zebrałam i obydwa sa pozytywne dobrze, że maż w domu to czekaliśmy razem na wynik.
Zero objawów, które dawałyby Ci nadzieje jeszcze przed testem? [emoji16] to by było bardzo pocieszające [emoji39]
Hmm jak tak dobrze pomyśle: piersi sa wieksze i bolesne; chce mi sie pić ciagle; bardziej sucha skóra (ale to może od ogrzewania) i tyle Coca ja czekam na Ciebie!! Później napisze, co braliśmy itd. w tym cyklu może komuś pomoże
A ja jestem ciekawa reakcji męża [emoji7] opowiadaj!
Prawde mówiac, nie, czułam ekscytacje. Serce mi waliło jak robiłam testy. W ogóle zrobiłam dwa, bo zbyt wcześnie sie obudziłam, zebrałam mocz do kubeczka i odstawiłam. Potem znowu siusiu i też zebrałam i obydwa sa pozytywne dobrze, że maż w domu to czekaliśmy razem na wynik.
Ewuuu
Gratulacje!![emoji4][emoji4]
Dzień dobry! Nie moge w to uwierzyć!!! Jestem taka szcześliwa [emoji7] Zobacz załącznik 1205983
Kinga_26
Dzień dobry dziewczyny! To prawda, że odkąd człowiek stara się o dziecko tworzą się nagle dziwne rzeczy witam się w 19 dc, według premom owulacja była wczoraj bo w 17 dc był pozytywny test owu, ostatni skok na testach owu miałam również w 14dc i wtedy zaobserwowałam już wysoko szyjkę i najbardziej płodny śluz, później z tym śluzem było bez szału bardziej kremowy niż białko... Dzisiaj rano chcąc zbadać szyjkę jak codziennie zauważyłam, że wystąpiło u mnie brązowe plamienie a szyjka nadal jest wysoko. Jakieś pomysły co to może być? Bo to mój pierwszy raz z taką anomalią i na pewno nie skaleczyłam się podczas badania miłego dnia wszystkim!
Oczywiście wniebowzięty! Bardzo szczęśliwy i podekscytowany, on to już by leciał po kołyskeA ja jestem ciekawa reakcji męża [emoji7] opowiadaj!
reklama
Carry88
Moderator
ej dziewczyny zanim mi z głowy wypadnie... słuchajcie Wy piłyście ziółka jakieś na uregulowanie hormonów,prawda ?. A możecie podzielić się wiedzą jakie to ?
Ja piłam na płodność ziółka Ojca Soroki Dopiero 1 cykl, to się zaczyna w 1dc,ale jeśli miały działać od razu to lipa, bo w 11dc byłam na usg i szału nie było A miały niby wplywać na owulację
A co chcesz uregulować dokładnie?
@naomi89 gratulacje!!