reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Chciałam kupić testy owulacyjne, ale tak się zastanawiam jak ukrysc fakt wykonywania ich przed rodzicami z którymi na ten moment jeszcze z 3 miesiące pomiszkamy.
hahaha przepraszam ale mogłabym z tobą piątkę zbić 😂
Jak moja teściowa zobaczyła witaminki ciążowe to się spięłam jakby nas co najmniej nakryła 😂😂
Ale to wszystko przez to, że męczy nas o to dziecko odkąd starszak skończył uwaga 3 miesiące 🙈 ja ledwo z połogu wyszłam, a ona mnie o drugie zaczęła pytać. Więc teraz sobie za punkt honoru przyjęłam, że nie powiem dopóki nie będę musiała 😉

Do kibla nie lata 🤷‍♀️😅 ale łatwo jest zostawić gdzieś opakowanie na wierzchu.m
zrób tak jak napisałam wyżej.

Mimo że mój m wie że robię testy owu od 4 miesięcy to i tak z przyzwyczajenia idę robić siku do kubeczka idę do pokoju robię test wylewam mocz wyrzucam do mojego kosza kubeczek i papierek po teście i po problemie to tak z przyzwyczajenia 🤣 ale później jak już test przyklejam do zeszytu żeby mieć porównanie do kolejnych dni kładę w salonie na stole albo do wspólnej szafki. A jak mam dwie grube krechy to lecę pokazać m jak szalona jak by to był ciążowy 🤣🤣

Silence bo padlam wczoraj, Ja bym sie skontaktowala z lekarzem, bo dawke masz dupka ok.
Jezeli nie krwawisz to moze jest ok. Ale ja bym chyba przerzucila sie luteine dopochwowa. :(

Mialas kiedys problem taki z progesteronem ? Mozliwosc jest tez taka, ze natrafilas akurat na tendencje spadkowa. Bo progesteron wydziela sie pulsacyjnie w ciagu dnia. Kciuki wielkie [emoji1695][emoji1695]

Jak tam Wasze poranki? U mnie nie najlepiej jak widać 🙈😁 no cóż, wizytę u endo już przeniosłam na za tydzień i czekam do jutra czy @ się zjawi, jak nie to znowu zatestuje...ale już sama nie wiem, dziewczynom zazwyczaj wychodzi już jakiś cień cienia przed terminem @ 😔

Ostatnia edycja:
Jak tam Wasze poranki? U mnie nie najlepiej jak widać 🙈😁 no cóż, wizytę u endo już przeniosłam na za tydzień i czekam do jutra czy @ się zjawi, jak nie to znowu zatestuje...ale już sama nie wiem, dziewczyną zazwyczaj wychodzi już jakiś cień cienia przed terminem @ 😔
ale ty nie jesteś tamtymi dziewczynami. Jesteś jedyną w swoim rodzaju i nie da się ciebie podrobić lub z klonować. Im wychodzi a tobie może wyjść dopiero po terminie @
Póki nie ma miesiączki nadzieja jest. Ja trzymam kciuki aby okres nie przyszedł i za 2 piękne kreseczki.

ale ty nie jesteś tamtymi dziewczynami. Jesteś jedyną w swoim rodzaju i nie da się ciebie podrobić lub z klonować. Im wychodzi a tobie może wyjść dopiero po terminie @
Póki nie ma miesiączki nadzieja jest. Ja trzymam kciuki aby okres nie przyszedł i za 2 piękne kreseczki.
No ja wiem, ale głupi człowiek się ludzi i porównuje do innych 🤪 dzięki za ściągnięcie na ziemię! 👏

Jak tam Wasze poranki? U mnie nie najlepiej jak widać 🙈😁 no cóż, wizytę u endo już przeniosłam na za tydzień i czekam do jutra czy @ się zjawi, jak nie to znowu zatestuje...ale już sama nie wiem, dziewczyną zazwyczaj wychodzi już jakiś cień cienia przed terminem @ 😔
Kochana ! Choć łatwo się mówi,głowa do góry ❣ Mam nadzieję,że ujrzysz 2 piękne kreseczki ✊ a jeśli przyjdzie małpiszon wredny to możesz zrobić małpę w bambuko i w następnym cyklu wypuściszją z zoo :)

reklama
Dzień dobry kochane 😉 chciałam się przywitać i życzyć wam dobrego dnia 😉 u mnie dziś owu z moim Z. szalejemy 😁 wczoraj dziś i jutro, w sumie nigdy codziennie nie serduszkowalismy, zawsze to były chociaż co dwa dni. ( jak widać bez efektów 🥴) więc teraz prubujemy codzień w okolicy owu a później na luzie. Nie wiem czy to będzie owocnie ale zawsze warto sprubowac 😁

Do góry