A ja bym poszla, tylko nie orientuje sie po co i na co. Jesli mam cykl bezowulacyjny to mi pokaze z tych wynikow?Dziewczyny, któraś z Was planuje zbadać proga po owu?
reklama
mariaantonina96
Fanka BB :)
Tak tak zrobiłam tylko dwa z czystej ciekawości, bo przytulanki są regularnie, ale zobaczyłam że dziewczyny robią i też się skusilam z ciekawości czy to co w kalendarzyku pokrywa się z tym co wychodzi w testach, i wygląda na to chyba o ile się nie mylę, że owulacja już była a według kalendarzyka dopiero będzie hehDwa testy tylko zrobiłaś? Trochę mało żeby powiedzieć kiedy była, najprawdopodobniej przegapiłaś peak
coca
A ja bym poszla, tylko nie orientuje sie po co i na co. Jesli mam cykl bezowulacyjny to mi pokaze z tych wynikow?[emoji57]
Tak. Prog będzie niski, poniżej 10 w cyklu bezowulacyjnym.
coca
Tak tak zrobiłam tylko dwa z czystej ciekawości, bo przytulanki są regularnie, ale zobaczyłam że dziewczyny robią i też się skusilam z ciekawości czy to co w kalendarzyku pokrywa się z tym co wychodzi w testach, i wygląda na to chyba o ile się nie mylę, że owulacja już była a według kalendarzyka dopiero będzie heh
Kalendarzyk to tylko algorytm matematyczny. U mnie testy potwierdziły ze kalendarzyki są w błędzie [emoji16][emoji2368]
Anio0lek
Zależy jaki antybiotyk. Mój brał duomox to wyczytałam, że nie wpływa na nasienie. Generalnie antybiotyki wpływają na nasienie, ale te które będzie dopiero za trzy miesiące, bo tyle trwa produkcja.U mnie też 10 ale ja nie testuje z wiadomych przyczyn[emoji57] mój M właśnie na antybiotyku. Jak myślicie wpłynie ten antybiotyk na jakość nasienia?[emoji848]
Gryfin
Tak pokaże, jeśli wynik będzie poniżej 10 to owulacji nie byłoA ja bym poszla, tylko nie orientuje sie po co i na co. Jesli mam cykl bezowulacyjny to mi pokaze z tych wynikow?
krasulkaa
U nie dziś 30dc brzuch pobolewa śluz zrobił się biały trochę go więcej i podbarwiony krwią a na papierze czysto... To chyba@ już tuż tuż... Choć szyjke ledwo mogę dosięgnąć... Jak do południa się nie rozwinie okres to sproboje zatestowax
Mila90
U mnie 11, ciężki to będzie czas10 dni do testowania a u Was?
Gryfin
Dokładnie! Ja miałam tak samo, gdybym się sugerowała tym co mówił mój kalendarzyk zanim zaczęłam robić testy owulacyjne to nigdy bym nie zaszła w ciążę nie żebym teraz była w ciąży, ale przynajmniej zwiększyłam swoje szanseKalendarzyk to tylko algorytm matematyczny. U mnie testy potwierdziły ze kalendarzyki są w błędzie [emoji16][emoji2368]
reklama
Kinga_26
Cześć dziewczyny! 4cs przede mną, chciałabym go wzbogacić o olej z wiesiołka i ananasa. Jednak najbardziej zastanawiam się nad kupnem tego: FERTILSAFE PLUS 75 CONCEIVE ułatwia zajść w ciążę. Stosował ktoś może takie żele? Jakieś opinie?