reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dwa testy tylko zrobiłaś? Trochę mało żeby powiedzieć kiedy była, najprawdopodobniej przegapiłaś peak 🤔
Tak tak zrobiłam tylko dwa z czystej ciekawości, bo przytulanki są regularnie, ale zobaczyłam że dziewczyny robią i też się skusilam z ciekawości czy to co w kalendarzyku pokrywa się z tym co wychodzi w testach, i wygląda na to chyba o ile się nie mylę, że owulacja już była a według kalendarzyka dopiero będzie heh

Tak tak zrobiłam tylko dwa z czystej ciekawości, bo przytulanki są regularnie, ale zobaczyłam że dziewczyny robią i też się skusilam z ciekawości czy to co w kalendarzyku pokrywa się z tym co wychodzi w testach, i wygląda na to chyba o ile się nie mylę, że owulacja już była a według kalendarzyka dopiero będzie heh

Kalendarzyk to tylko algorytm matematyczny. U mnie testy potwierdziły ze kalendarzyki są w błędzie [emoji16][emoji2368]

U mnie też 10 ale ja nie testuje z wiadomych przyczyn[emoji57] mój M właśnie na antybiotyku. Jak myślicie wpłynie ten antybiotyk na jakość nasienia?[emoji848]
Zależy jaki antybiotyk. Mój brał duomox to wyczytałam, że nie wpływa na nasienie. Generalnie antybiotyki wpływają na nasienie, ale te które będzie dopiero za trzy miesiące, bo tyle trwa produkcja.

U nie dziś 30dc brzuch pobolewa śluz zrobił się biały trochę go więcej i podbarwiony krwią a na papierze czysto... To chyba@ już tuż tuż... Choć szyjke ledwo mogę dosięgnąć... Jak do południa się nie rozwinie okres to sproboje zatestowax🙄

Kalendarzyk to tylko algorytm matematyczny. U mnie testy potwierdziły ze kalendarzyki są w błędzie [emoji16][emoji2368]
Dokładnie! Ja miałam tak samo, gdybym się sugerowała tym co mówił mój kalendarzyk zanim zaczęłam robić testy owulacyjne to nigdy bym nie zaszła w ciążę 🤪 nie żebym teraz była w ciąży, ale przynajmniej zwiększyłam swoje szanse 😅

reklama
Cześć dziewczyny! 4cs przede mną, chciałabym go wzbogacić o olej z wiesiołka i ananasa. Jednak najbardziej zastanawiam się nad kupnem tego: FERTILSAFE PLUS 75 CONCEIVE ułatwia zajść w ciążę. Stosował ktoś może takie żele? Jakieś opinie?

Do góry