reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dwa testy tylko zrobiłaś? Trochę mało żeby powiedzieć kiedy była, najprawdopodobniej przegapiłaś peak 🤔
Tak tak zrobiłam tylko dwa z czystej ciekawości, bo przytulanki są regularnie, ale zobaczyłam że dziewczyny robią i też się skusilam z ciekawości czy to co w kalendarzyku pokrywa się z tym co wychodzi w testach, i wygląda na to chyba o ile się nie mylę, że owulacja już była a według kalendarzyka dopiero będzie heh

Tak tak zrobiłam tylko dwa z czystej ciekawości, bo przytulanki są regularnie, ale zobaczyłam że dziewczyny robią i też się skusilam z ciekawości czy to co w kalendarzyku pokrywa się z tym co wychodzi w testach, i wygląda na to chyba o ile się nie mylę, że owulacja już była a według kalendarzyka dopiero będzie heh

Kalendarzyk to tylko algorytm matematyczny. U mnie testy potwierdziły ze kalendarzyki są w błędzie [emoji16][emoji2368]

U mnie też 10 ale ja nie testuje z wiadomych przyczyn[emoji57] mój M właśnie na antybiotyku. Jak myślicie wpłynie ten antybiotyk na jakość nasienia?[emoji848]
Zależy jaki antybiotyk. Mój brał duomox to wyczytałam, że nie wpływa na nasienie. Generalnie antybiotyki wpływają na nasienie, ale te które będzie dopiero za trzy miesiące, bo tyle trwa produkcja.

U nie dziś 30dc brzuch pobolewa śluz zrobił się biały trochę go więcej i podbarwiony krwią a na papierze czysto... To chyba@ już tuż tuż... Choć szyjke ledwo mogę dosięgnąć... Jak do południa się nie rozwinie okres to sproboje zatestowax🙄

Kalendarzyk to tylko algorytm matematyczny. U mnie testy potwierdziły ze kalendarzyki są w błędzie [emoji16][emoji2368]
Dokładnie! Ja miałam tak samo, gdybym się sugerowała tym co mówił mój kalendarzyk zanim zaczęłam robić testy owulacyjne to nigdy bym nie zaszła w ciążę 🤪 nie żebym teraz była w ciąży, ale przynajmniej zwiększyłam swoje szanse 😅

reklama
Cześć dziewczyny! 4cs przede mną, chciałabym go wzbogacić o olej z wiesiołka i ananasa. Jednak najbardziej zastanawiam się nad kupnem tego: FERTILSAFE PLUS 75 CONCEIVE ułatwia zajść w ciążę. Stosował ktoś może takie żele? Jakieś opinie?

Do góry