reklama
coca
Fanka BB :)
Ja dziękuję. Wydlubuj potem te rodzynki z wejścia od ładowarki [emoji2961][emoji1787][emoji1787]
[emoji1785][emoji1785][emoji1785]
Gryfin
Polecam epilacje spokój na lataDobra... Idę pod prysznic... Znowu te golenie. Mam dość ....
AngelOfHope
Aktywna w BB
Jezuuuu Dziewczyny, ledwo nadrobiłam przez kilka dni, KILKASET STRON , zachęcona przez kilka z Was (miało być nudno) a tu znów szaleństwo... Ja to mam chyba pecha.. Tak czy siak się witam. Po takiej epopei czuję, że trochę Was poznałam. Pewnie kilka z Was może mnie kojarzyć z październikowych, a z całą resztą serdecznie się witam. Życzę każdej owocnych starań
Celia89
Mi na szczęście nic do kibla nie wpadło
Ale tam na dole ?Polecam epilacje spokój na lata
E
Em82
Gość
Coś napewno wpadło [emoji57]Mi na szczęście nic do kibla nie wpadło
if you know what i mean[emoji6]
E
Em82
Gość
Hejka[emoji2322] dziękuję i wzajemnie [emoji8]Jezuuuu Dziewczyny, ledwo nadrobiłam przez kilka dni, KILKASET STRON , zachęcona przez kilka z Was (miało być nudno) a tu znów szaleństwo...[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] Ja to mam chyba pecha.. [emoji38] Tak czy siak się witam. Po takiej epopei czuję, że trochę Was poznałam. Pewnie kilka z Was może mnie kojarzyć z październikowych, a z całą resztą serdecznie się witam. Życzę każdej owocnych starań [emoji8][emoji8][emoji8]
coca
Jezuuuu Dziewczyny, ledwo nadrobiłam przez kilka dni, KILKASET STRON , zachęcona przez kilka z Was (miało być nudno) a tu znów szaleństwo...[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] Ja to mam chyba pecha.. [emoji38] Tak czy siak się witam. Po takiej epopei czuję, że trochę Was poznałam. Pewnie kilka z Was może mnie kojarzyć z październikowych, a z całą resztą serdecznie się witam. Życzę każdej owocnych starań [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja się tam niewiele udzielałam, ale śledziłam szczęściary i kojarzę [emoji6] nie było mi dane w październiku testować, cykl się wydłużył [emoji39]
reklama
HeraUnique
Bo zazwyczaj jest spokojnie sama zobaczysz witaj i rozgość się tutaj, byle nie za długoJezuuuu Dziewczyny, ledwo nadrobiłam przez kilka dni, KILKASET STRON , zachęcona przez kilka z Was (miało być nudno) a tu znów szaleństwo... Ja to mam chyba pecha.. Tak czy siak się witam. Po takiej epopei czuję, że trochę Was poznałam. Pewnie kilka z Was może mnie kojarzyć z październikowych, a z całą resztą serdecznie się witam. Życzę każdej owocnych starań