reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Właśnie ja zaczęłam ten Inofem pić w tym cyklu zamiast ovarinu, bo wiele z forumowiczek polecało, zobaczymy 🤞🙂

Hej 😉 ja jestem z tych 'starszych', pamiętam, jak pisałaś o pracy i o decyzji, że ją rzucasz, ja wtedy też pracowałam na nocki, one mogły mieć wpływ na zaburzenie gospodarki hormonalnej, więc kto wie, może się udało jak zmieniłaś pracę 🙂 zatestuj z rana jutro, trzymam 🤞🤞🤞 chociaż piszesz, że mieliście się wstrzymać 😉
No zmieniłam pracę i znalazłam sobie zajęcie dodatkowe. Ogólnie brak czasu na wszystko. Jakoś tak bez stresu i wogole. Zapomniałam całkiem o staraniach. Schudłam jeszcze itp. czuję się o niebo lepiej. Chcieliśmy zacząć znowu myśleć o dziecku od grudnia, ale na spokojnie. A będzie co będzie. A co u was kochane ?

Ja znam historię w których takie testy okazały się ciąża nawet przyjaciółka tak miała i się śmiała że ze śmieci wygrzebała bo jej coś nie pasowało a tam kreska teraz młody ma 5 lat. Ja już tak chciałam ciąży, że trzymałam testy wpatrywałam się w nie z nadzieją. A ten z przyzwyczajenia poleciał do szafki do reszty testów .... Tak ma specjalna szafkę 🤦🤦🤦 i jeszcze zapas 8 nie zużytych testów 🤷🤷🤷

No bo ja im dłużej nie wychodziło tym bardziej swiruje i przez to patrzę na testy po czasie
😂 No tym bardziej, im dłużej się starasz tym więcej powinnaś wiedzieć. Jak np że na testach po czasie lubi wychodzić druga kreska. Że testy wiarygodne są przez 10/15 min. Że nikt w sieci nie wywróży ciąży z testu po czasie, ani po objawach. Że ciąża możliwa jest zawsze. Jeśli jest ciąża to 2 kreski pojawią się o czasie, a nie np po godzinie czy tygodniu 🤦‍♀️ rzeczywistości się nie zaklnie 💁‍♀️

reklama
Do góry