reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Idź na protest, tam się wyżyjesz[emoji6][emoji1320][emoji298]

Haha wzięłam na ostrzał urzędników. 😁 Długo testowali moją anielską cierpliwość. 🤔😤
Nie testuje [emoji16][emoji16]

Jak to ? Miał być piątek lub sobota ? Spadek temperatury jeszcze podobno o niczym nie świadczy, bo organizm się teraz przestawia na okres grzewczy i była zmiana czasu na zimowy. 😀

Dwie na raz??
Bierze się jedną rano i jedną wieczorem.
Hej dziewczyny . Ten cykl nie udany . Jestem w 3 dniu cyklu i właśnie zabieram się za wzięcie lametty . Tak , to będzie mój pierwszy cykl z lametta. Mam wziąć dwie tabletki . Czy któraś z Was też brała po dwie ? Bo wszędzie czytam że biorą po jednej .

Dziewczyny wrocilam od lekarza, po biochemie wszystkie się samoistnie oczyściło, jest już super badania wszystkie mega dobrze, lekarz stwierdził, ze wyglada ze zbliża się kolejna @. Fakt, na nowo mi kilka pryszczy wyskoczyło, dostałam duża porcje witamin i kwasu foliowego, mam odczekac 2 @ i moge wznowić starania, ale myśle, ze po tej @ co ma być zacznę 🤭 suplementacja u mnie będzie naturalna jak i wspomagana kwasem. Będzie dobrze!

reklama
Dziewczyny wrocilam od lekarza, po biochemie wszystkie się samoistnie oczyściło, jest już super badania wszystkie mega dobrze, lekarz stwierdził, ze wyglada ze zbliża się kolejna @. Fakt, na nowo mi kilka pryszczy wyskoczyło, dostałam duża porcje witamin i kwasu foliowego, mam odczekac 2 @ i moge wznowić starania, ale myśle, ze po tej @ co ma być zacznę 🤭 suplementacja u mnie będzie naturalna jak i wspomagana kwasem. Będzie dobrze!
Super, że jest super 😉 najważniejsze, że można dalej się starać i że tam wszystko jest dobrze 😊😊😊😊 trzymam kciuki ✊✊

Do góry