KiedyPytam
Fanka BB :)
Dziewczyny a jak mam głupie pytanie ..... Mam zrobiony lek dopochwowy od.lekarko żeby ta moja bytująca bakterie uspac. Mam ją brać do okresu. Powinnam już zacząć, do dzisiaj były przytulanki.co.dwa dni, myślałam że owu była wczoraj ale dzisiaj po południu test owu wyszedł.pozytywny jak nigdy. Mocno wyraźna krecha testowa. I się zastanawiam czy owu np. nie będzie jutro..... Więc co, jutro powtórzyć i wziąć lek od niedzieli dopiero? Czy np. Mogę dzisiaj sobie go wziąć, a jutro przytulanki..... To jest antybiotyk ale lekarka mowi że jak będę w ciąży nie szkodzi, bo nim się.okaze że jestem to skończę lek, a to jest taki który może być w ciąży stosowany.
Tylko.ja się zastanawiam... Czy jak będziemy się przytulac dzień po tym leku, to mąż mi tam bardziej jakiś resztek tego leku nie wsunie i nie narobi nic złego.... Głupie pytanie, wiem.... Proszę się nie śmiać.
Tylko.ja się zastanawiam... Czy jak będziemy się przytulac dzień po tym leku, to mąż mi tam bardziej jakiś resztek tego leku nie wsunie i nie narobi nic złego.... Głupie pytanie, wiem.... Proszę się nie śmiać.