Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pink jest mało wiarygodnym testem jak dla mnie. Kilka razy mnie oszukał. Nie sugeruj się tym testem. Napewno się udało [emoji3059]Zrobiłam test czułość 20, 4 dni po @.
Dramat [emoji23]
Emocje jak na filmie akcji [emoji28] czekam z niecierpliwością [emoji1307][emoji1307]Jak Pink jest mało wiarygodny to lecę do swojej apteki. I siusiu przetrzymam ze 3 godziny [emoji23]
Ja tez za tydzieńRównież życzę Wam miłego Dnia! U mnie testowanie dopiero za tydzień, mam nadzieję że szybko zleci
Mi na pinkach płytkowych wychodzily kreski kiedy nie byłam w ciąży. Wam nic nie wyszło więc pewnie te testy na odwrót pokazują[emoji28]Na strumieniowym z Pink mam cień. Ale na tym co ty zrobiłaś Hanciaaq też zero.