reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

O matko, co za lekarz, zamiast się cieszyć że pacjentka z wynikami na tacy, to źle. Mam nadzieję, że mój mi tak nie powie, jak mu wyskoczę z wszystkimi moimi wynikami
A robiłaś badania tarczycy, amh i coś jeszcze? Ja się nastanawiam czy nie powtórzyć badań na początku przyszłego cyklu, bo w sumie wtedy mi wyszła podwyższona PRL a 2 dni później pozytywny test który się okazał biochemiczna więc podejrzewam że miałam podwyższona przez ciążę 🤔 nawet nie wiem od czego zacząć 😱

reklama
No dziś się zwolniłam z pracy jeszcze 3 zmiany i idę na urlop do 30 września mam prace. Ale w piątek już mam rozmowe o pracę. Ogólnie szyje sobie maseczki za hajs. I starania zawiesiliśmy na chwilkę.
Muszę odpocząć od wszystkiego bo jestem strasznie zestresowana
Super, trzymam kciuki żebyś znalazła szybko pracę, która będzie Ci odpowiadać i przy której trochę odetchniesz. A na razie byle swoje odbębnić i kilka dni na odpoczynek😊 jesteś młoda, umiesz szyc, na pewno coś znajdziesz co nie będzie Cię wykańczać 😘

@aga.i.nieszka ja niestety nie nawet kaktusy u mnie umarły 🤣🤦‍♀️

Ja wróciłam że spaceru i wskakuje na mate na 15 min 💪
Ojej super 😁 ja lubię te endorfiny po ćwiczeniach, ale jakoś tak nie mam weny. Lubię ćwiczenia z mel B, bo takie 2-3 programy po 10 minut a samopoczucie lepsze. Brak mi tylko takiego zawzięcia. Poćwiczę zawsze 2 tyg i odpuszczam. Kiedyś przestałam żrec słodkie i cwiczylam i w 2 tyg 3kg mniej. I... Odpuściłam ehh 😜

Dziewczyny macie jakąś wadę wzroku? Mi się kuźwa przypomniało jak Pani w optyku powiedziała, że w czasie ciąży wada mi się może pogłębiać mam - 0.75. Cały dzień o tym myślę [emoji85][emoji2356]

Żeby potwierdzić skok temperatury powinien trwać kilka dni, z tego co pamiętam to co najmniej 3 Może to chwilowe wahanie temperatury? [emoji1745]
No myślę, że to może się zmienić, ale przyznam że 3 cykle mierze i mi tak jeszcze nie skakało wysoko przed owu, a teraz sprawdziłam femometer i mozna tam testy owu analizować ze zdjęcia i też mi femometer wyznaczył 19% owu na 12dc a robiłam je tak byle jak bo to wcześnie, być może wogole owu nie będzie, albo tak jak mówisz jakiś chwilowy skok, zobaczymy, dzisiaj drugi dzień wyższej temp

Załączniki

• Screenshot_20200915-205357.jpg
    Screenshot_20200915-205357.jpg
    95 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry