reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

O matko, co za lekarz, zamiast się cieszyć że pacjentka z wynikami na tacy, to źle. Mam nadzieję, że mój mi tak nie powie, jak mu wyskoczę z wszystkimi moimi wynikami
A robiłaś badania tarczycy, amh i coś jeszcze? Ja się nastanawiam czy nie powtórzyć badań na początku przyszłego cyklu, bo w sumie wtedy mi wyszła podwyższona PRL a 2 dni później pozytywny test który się okazał biochemiczna więc podejrzewam że miałam podwyższona przez ciążę 🤔 nawet nie wiem od czego zacząć 😱

reklama
No dziś się zwolniłam z pracy jeszcze 3 zmiany i idę na urlop do 30 września mam prace. Ale w piątek już mam rozmowe o pracę. Ogólnie szyje sobie maseczki za hajs. I starania zawiesiliśmy na chwilkę.
Muszę odpocząć od wszystkiego bo jestem strasznie zestresowana
Super, trzymam kciuki żebyś znalazła szybko pracę, która będzie Ci odpowiadać i przy której trochę odetchniesz. A na razie byle swoje odbębnić i kilka dni na odpoczynek😊 jesteś młoda, umiesz szyc, na pewno coś znajdziesz co nie będzie Cię wykańczać 😘

@aga.i.nieszka ja niestety nie nawet kaktusy u mnie umarły 🤣🤦‍♀️

Ja wróciłam że spaceru i wskakuje na mate na 15 min 💪
Ojej super 😁 ja lubię te endorfiny po ćwiczeniach, ale jakoś tak nie mam weny. Lubię ćwiczenia z mel B, bo takie 2-3 programy po 10 minut a samopoczucie lepsze. Brak mi tylko takiego zawzięcia. Poćwiczę zawsze 2 tyg i odpuszczam. Kiedyś przestałam żrec słodkie i cwiczylam i w 2 tyg 3kg mniej. I... Odpuściłam ehh 😜

Dziewczyny macie jakąś wadę wzroku? Mi się kuźwa przypomniało jak Pani w optyku powiedziała, że w czasie ciąży wada mi się może pogłębiać mam - 0.75. Cały dzień o tym myślę [emoji85][emoji2356]

Żeby potwierdzić skok temperatury powinien trwać kilka dni, z tego co pamiętam to co najmniej 3 Może to chwilowe wahanie temperatury? [emoji1745]
No myślę, że to może się zmienić, ale przyznam że 3 cykle mierze i mi tak jeszcze nie skakało wysoko przed owu, a teraz sprawdziłam femometer i mozna tam testy owu analizować ze zdjęcia i też mi femometer wyznaczył 19% owu na 12dc a robiłam je tak byle jak bo to wcześnie, być może wogole owu nie będzie, albo tak jak mówisz jakiś chwilowy skok, zobaczymy, dzisiaj drugi dzień wyższej temp

Załączniki

• Screenshot_20200915-205357.jpg
    Screenshot_20200915-205357.jpg
    95 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry