reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No dziś się zwolniłam z pracy jeszcze 3 zmiany i idę na urlop do 30 września mam prace. Ale w piątek już mam rozmowe o pracę. Ogólnie szyje sobie maseczki za hajs. I starania zawiesiliśmy na chwilkę.
Muszę odpocząć od wszystkiego bo jestem strasznie zestresowana
A Ty chyba miałaś ciężka pracę? No ja też myślę nad zmianą, czekam jeszcze czy u siostry się coś zwolnilo, jak tak patrzyłam na ogłoszenia to teraz jest multum na umowę zlecenie, a ja mam umowę o pracę i na czas nieokreślony

reklama
A robiłaś badania tarczycy, amh i coś jeszcze? Ja się nastanawiam czy nie powtórzyć badań na początku przyszłego cyklu, bo w sumie wtedy mi wyszła podwyższona PRL a 2 dni później pozytywny test który się okazał biochemiczna więc podejrzewam że miałam podwyższona przez ciążę 🤔 nawet nie wiem od czego zacząć 😱
Tarczyca super, hormonalny pakiet ok, u mnie amh podwyższone i 21.09 idę z tym do gina, ale chyba to nie problem bo mam już dzieci, ale znowu mój mąż ma PRL podwyższoną

Ja się spodziewałam dzisiaj pozytywu owu a tymczasem sama biel [emoji2368]
Przypomnij który to dc? Może przesunie się owu o ten dzień-dwa? Kurcze czasem testy są białe a tu nagle pik wyskakuje. Może jakaś inna partia testów?
Tarczyca super, hormonalny pakiet ok, u mnie amh podwyższone i 21.09 idę z tym do gina, ale chyba to nie problem bo mam już dzieci, ale znowu mój mąż ma PRL podwyższoną
No tak, czytałam właśnie jak pisałaś o tym. Czy prolaktyna u mężczyzn też coś blokuję i wpływa jakoś na płodność? 🤔 A jeśli chodzi o to amh to jeśli jest to tylko jeden zły wynik to może jeszcze to o niczym złym nie świadczy :)

13 dc, ale wczoraj 2 pęcherzyki 20 i 21 mm.
Przypomnij który to dc? Może przesunie się owu o ten dzień-dwa? Kurcze czasem testy są białe a tu nagle pik wyskakuje. Może jakaś inna partia testów?

No tak, czytałam właśnie jak pisałaś o tym. Czy prolaktyna u mężczyzn też coś blokuję i wpływa jakoś na płodność? [emoji848] A jeśli chodzi o to amh to jeśli jest to tylko jeden zły wynik to może jeszcze to o niczym złym nie świadczy :)

13 dc, ale wczoraj 2 pęcherzyki 20 i 21 mm.
A Ty miałaś wcześniej problemy z pękaniem pęcherzyków? Jak to jest, jak miałyby nie pęknąć to nie ma wtedy piku LH? Czy to nie ma reguły? Ja to w ogóle jeszcze się na tym nie znam więc przepraszam za głupie pytania. A kupowałaś jakieś nowe testy? Może jakaś felerna partia, chyba że to z tej samej paczki co miałaś w zeszłym cyklu

reklama

No tak, czytałam właśnie jak pisałaś o tym. Czy prolaktyna u mężczyzn też coś blokuję i wpływa jakoś na płodność? 🤔 A jeśli chodzi o to amh to jeśli jest to tylko jeden zły wynik to może jeszcze to o niczym złym nie świadczy :)
Niestety ale wysoka prolaktyna zle działa na plemniki, może trzeba będzie zbadać nasienie, mój mówi że możemy iść, ale nawet nie wiem gdzie, czy do kliniki, bo w zwykłym labo to chyba nie robią takich badan

Do góry