reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Postanowiłam nie przywiązywać do niej wagi ponieważ mam taki dziadowski termometr elektroniczny że szkoda gadać. Wczoraj w ciągu 4 min pokazał mi pomiary o rozpiętości od 35.8 do 36.4 także spoko [emoji1787]
Wybieram się na usg. To rozwiąże moje wątpliwości czy owu była czy nie [emoji4]
I prawidłowo! Daj znać po wizycie. Jak ci się Praga podoba? Ja byłam 10 lat temu ale pięknie było. Uwielbiam
I mam cudne wspomnienia

@MamaTolka co u ciebie?
@Luckypucky jak się czujesz?
@aga.i.nieszka i jak temp?
Ogólnie są dni kiedy czuje się fatalnie A są dni kiedy nie myślę o tym . Dzisiaj byli ok . Ogólnie mi bardzo ciężko bardzo boję się tego co mnie czeka ( dla tych którzy niewiedza na ostatnim iść stwierdzono obrzęk płodu-może świadczyć o wadach genetycznych zazwyczaj dzieci umierają wewnątrz macicznie bądź chwilę po urodzeniu . Liczę na to że następnym usg będzie ok ale to był by cud . Ciężko mi naprawdę ,boję się martwego porodu około 30 tygodnia :(

Hej dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie ale bylam tu mocno aktywna na przelomie maj, czerwiec, lipiec... Chcialabym Wam tylko powiedziec zebyscie nie tracily nadzieji, poniewaz mi po ponad roku udalo sie!!! Jestem w ciazy, uwazam to za cud bo naprawde stracilam juz nadzieje.... Dwie operacje, po drosze torbiele, problemy hormonalne meza... Ehhh dlugo by wymieniac... Ale najwazniensze ze sie udalo, to na razie poczatek ale jestem dobrej mysli ❤️❤️❤️ powodzenia ❤️❤️❤️

J
Ogólnie są dni kiedy czuje się fatalnie A są dni kiedy nie myślę o tym . Dzisiaj byli ok . Ogólnie mi bardzo ciężko bardzo boję się tego co mnie czeka ( dla tych którzy niewiedza na ostatnim iść stwierdzono obrzęk płodu-może świadczyć o wadach genetycznych zazwyczaj dzieci umierają wewnątrz macicznie bądź chwilę po urodzeniu . Liczę na to że następnym usg będzie ok ale to był by cud . Ciężko mi naprawdę ,boję się martwego porodu około 30 tygodnia :(
jescE tydzień do prenatalnych które rozwieją wątpliwości tak?

Hej dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie ale bylam tu mocno aktywna na przelomie maj, czerwiec, lipiec... Chcialabym Wam tylko powiedziec zebyscie nie tracily nadzieji, poniewaz mi po ponad roku udalo sie!!! Jestem w ciazy, uwazam to za cud bo naprawde stracilam juz nadzieje.... Dwie operacje, po drosze torbiele, problemy hormonalne meza... Ehhh dlugo by wymieniac... Ale najwazniensze ze sie udalo, to na razie poczatek ale jestem dobrej mysli ❤❤❤ powodzenia ❤❤❤
Pewnie ze pamietam! Wlanie zacElam przywilywac stara gwardie żeby zapytać co u was a tutaj taka cudown wiadomosc! Ale aie cieszę. Oowiadaj więcej. Coś się wydarzyło szczególnego czy poprostu się udało?

reklama
Do góry