reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A mogłabyś podać sprzedawcę u którego zamawiałaś?
www_lenstown_pl
Screenshot_20200702-114934.jpeg

reklama
@wuzetka_ k mnie tez juz nosi kiedy powinnqs dostac okres? Ja w przyszly czwartek ale wypada mi ze jestem 8-10 dni dpo teraz Ja juz nie wiem jak to liczyc😭😭😭w 12stym dniu cyklu mialam pozytywny test owulacyjny i od 13 obralam jako 1dpo ale chyba nie powinnam

@wuzetka_ k mnie tez juz nosi kiedy powinnqs dostac okres? Ja w przyszly czwartek ale wypada mi ze jestem 8-10 dni dpo teraz Ja juz nie wiem jak to liczyc😭😭😭w 12stym dniu cyklu mialam pozytywny test owulacyjny i od 13 obralam jako 1dpo ale chyba nie powinnam
Wg mnie dopiero 13 lub 14 mogłabyc owulacja.
Ja wczoraj rano miałam pozytyw owulaxyjny a popołudniu gin powiedział, że będzie za kilka godz...

To jestem na bardzo podobnym etapie, tyle, że u mnie było przesunięcie owu i za późno zaczęłam testować. 13dc miałam kreski tak samo ciemne na teście, a potem już bladly. Więc owu mogła być jakoś w tych okolicach, ale nie wiem kiedy konkretnie. Dziś 22dc, więc zakładam, że coś się jeszcze może wydarzyć. A normalnie owu mam 22dc, więc wcześniej przed tym 13dc nawet nie testowałam 😂

To jestem na bardzo podobnym etapie, tyle, że u mnie było przesunięcie owu i za późno zaczęłam testować. 13dc miałam kreski tak samo ciemne na teście, a potem już bladly. Więc owu mogła być jakoś w tych okolicach, ale nie wiem kiedy konkretnie. Dziś 22dc, więc zakładam, że coś się jeszcze może wydarzyć. A normalnie owu mam 22dc, więc wcześniej przed tym 13dc nawet nie testowałam 😂
Ja tez dzis 22 dc😂😂😂

W sumie nie mówił nic o terminie. Nasienie zbadać tak zapobiegawczo, żeby sprawdzić, czy jest wszystko ok i dla dobra ewentualnych przyszłych starań. Dostinex na prolaktyne. Miałam 59 przy normie 23. Ale powiem Wam, że teraz mam mętlik w glowie- tesciowa ginekolog powiedziała, żebym jeszcze miesiąc się wstrzymała że staraniami i trochę schudła i pobrała te leki ( moja dobra energia wyparowala w 5 minut i teraz ryczę, że cykl mi ucieknie) zamiast dostinex poleca bodajże bromergon A teść internista zamiast euthyroxu mówi o kelpie. Co radzicie, czekac, czy isc na zywiol? Musze sie chyba zdecydować na 1 lekarza i jeden kierunek...
Ja brałam na początku bromergon i częściej są po nim skutki uboczne no u
I jest tańszy. Dostinex natomiast - mniejsze skutki uboczne, ale droższy także wybór należy do Ciebie [emoji4]

reklama
Do góry