Ja zawsze zamawiam w aptece gemini. Mają dobre ceny i paczka jest u mnie na drugi dzień.A gdzie zamawiałas? Też chciałam bobotest ale akurat u sprzedawcy nie było. A slyszalam że mimo 25mlu jest bardzo czuły.
reklama
K
Katijah
Gość
Ja owu z allegro najtańsze takie różowo białe opakowanie. Przedwczoraj wieczorem zrobiłam pokazała się druga kreska bardzo blada. Rano powtórzyłam i 2 mocne krechy, popołudniu byłam u gina i potwierdził, że dziś pęknie, kwestia godzin.... Wieczorem znowu 2 mocne krechy a dziś rano już blada druga....
Ja dzięki tym różowym zaszłam [emoji846] dla mnie są mega. Też tylko raz mi pik pokazywały a później bladły, więc bardzo łatwo było odczytać kiedy trzeba robić przytulanki [emoji6]Ja owu z allegro najtańsze takie różowo białe opakowanie. Przedwczoraj wieczorem zrobiłam pokazała się druga kreska bardzo blada. Rano powtórzyłam i 2 mocne krechy, popołudniu byłam u gina i potwierdził, że dziś pęknie, kwestia godzin.... Wieczorem znowu 2 mocne krechy a dziś rano już blada druga....
K
Katijah
Gość
Ja dzięki tym różowym zaszłam [emoji846] dla mnie są mega. Też tylko raz mi pik pokazywały a później bladły, więc bardzo łatwo było odczytać kiedy trzeba robić przytulanki [emoji6]
K
Katijah
Gość
A jak to jest dziewczyny że sperma i współżyciem?
Robić odstęp co 2 dni np czy codziennie czy rano i wieczorem?
Gabson123
Fanka BB :)
Cześć, Mam kolejny wynik bety i proga, dla przypomnienia:
Wynik 1 (29.06): hcg 313 i prog 19,90
Wynik 2 (po48h,1.07); hcg 762 i prog 23
Wiec chyba jest ok więcej nie robie pierdziele za duży stres zresztą w pt idę do gino to teoretycznie do tego czasu powinno być ponad 1000 wiec może będzie widać pęcherzyk, czy źle mi się wydaje?
Wynik 1 (29.06): hcg 313 i prog 19,90
Wynik 2 (po48h,1.07); hcg 762 i prog 23
Wiec chyba jest ok więcej nie robie pierdziele za duży stres zresztą w pt idę do gino to teoretycznie do tego czasu powinno być ponad 1000 wiec może będzie widać pęcherzyk, czy źle mi się wydaje?
Są różne szkoły. Ja do tej pory co dwa dni w czasie okoloowulacyjnym. A w cyklu w którym się udało przytulanki były dwa dni z rzędu tylko. raz jak test był prawie pozytywny i na drugi dzień w pozytyw owuA jak to jest dziewczyny że sperma i współżyciem?
M_P_90
@Luckypucky myślę, że będzie dobrze, progesteron jest wydzielany różnie i może być inny o różnych porach dnia dalej masz bezpieczny poziom, tylko spokój Wam teraz pomoże, jutro pójdziesz z rana do gina, bądź pozytywnej myśli ♥
Bardzo dziwne, że cię odesłali, bez kitu... Mówiąc o swojej historii powinnaś być pewna, że cię przyjmą, jeśli nie chcieli zrobić usg lub badania proga na cito, to nawet dla zbycia mogli zapisać duphaston, przecież on jest w sumie przepisywany przez ginów dość często nawet bez powodu i trochę traktowany jak "cukierki" (tak mi kiedyś szwagierka z pogotowia powiedziała i to zapamiętałam)
Niestety często na IP uważają, że w tak wczesnej ciąży i tak jeszcze NIC NIE MA (to usłyszałam sama jak pojechałam!) i oni twierdzą, że nic nie mogą zrobić...to jest normalka, więc nie ma co jeździć na IP tylko dobijać się do jakiegoś ginekologa albo jechać typowo do poradni ginekologicznej w szpitalu (nie wiem jak u was, ale u mnie w Poznaniu jest taka poradnia tylko niestety teraz przez koronavirus nie jest już tak łatwo tam otrzymać pomoc)
M_P_90
Lepiej nie rób przed @, mówię to z doświadczenia...też robiłam teraz przed @ i chociaż miałam II kreski to dostałam krwawienie także nie ma co przed @ robić testy, bo nawet jak będzie pozytyw to jak zacznie się krwawienie to raczej już nie uratujesz tej ciąży i będzie tylko niepotrzebny płaczNo to ja już przygotowana. Wczoraj testy przyszły. Jeszcze myślę czy zacząć już od 5 lipca czy od 6 lipca. Okres przewidziany na 8-9 lipiec Zobacz załącznik 1142254
reklama
K
Katijah
Gość
My wczoraj w południe, potem około 23 i nad ranemSą różne szkoły. Ja do tej pory co dwa dni w czasie okoloowulacyjnym. A w cyklu w którym się udało przytulanki były dwa dni z rzędu tylko. raz jak test był prawie pozytywny i na drugi dzień w pozytyw owu