4 dni do testowania, a mnie już trzęsie... Wczoraj wkręciłam sobie wszystkie możliwe objawy implantacji, która zazwyczaj przecież chyba w ogóle nie daje objawów, już źle ze mną. Na czarną godzinę mam test z krwi zamówiony w gemini, ale, że kosztował 20zl, to trzymam go na moment, gdy całkiem mi odwali
reklama
K
Katijah
Gość
No to my razem z tobą czekamy4 dni do testowania, a mnie już trzęsie... Wczoraj wkręciłam sobie wszystkie możliwe objawy implantacji, która zazwyczaj przecież chyba w ogóle nie daje objawów, już źle ze mną. Na czarną godzinę mam test z krwi zamówiony w gemini, ale, że kosztował 20zl, to trzymam go na moment, gdy całkiem mi odwali
Jestem ciekawa jak ten test z krwi działa [emoji848]
4 dni do testowania, a mnie już trzęsie... Wczoraj wkręciłam sobie wszystkie możliwe objawy implantacji, która zazwyczaj przecież chyba w ogóle nie daje objawów, już źle ze mną. Na czarną godzinę mam test z krwi zamówiony w gemini, ale, że kosztował 20zl, to trzymam go na moment, gdy całkiem mi odwali [emoji23]
Zdaje sobie z tego sprawę, ale prawda jest taka że dopóki tego nie doświadczamy to uważamy że nas to nie spotka.
Lepiej nie rób przed @, mówię to z doświadczenia...też robiłam teraz przed @ i chociaż miałam II kreski to dostałam krwawienie także nie ma co przed @ robić testy, bo nawet jak będzie pozytyw to jak zacznie się krwawienie to raczej już nie uratujesz tej ciąży i będzie tylko niepotrzebny płacz
Katalinazed
Fanka BB :)
Moje wyniki czekam jeszcze na testosteron i AMH. Chyba dobre ?
Maxi89
Mi do tej pory tez super działały, a zamówiłam teraz u kogoś innego i tragedia. Robiłam rownolegle te „stare” i „nowe” i jakby dwa zupełnie inne testy.Ja dzięki tym różowym zaszłam [emoji846] dla mnie są mega. Też tylko raz mi pik pokazywały a później bladły, więc bardzo łatwo było odczytać kiedy trzeba robić przytulanki [emoji6]
Maxi89
A mogłabyś podać sprzedawcę u którego zamawiałaś?Ja dzięki tym różowym zaszłam [emoji846] dla mnie są mega. Też tylko raz mi pik pokazywały a później bladły, więc bardzo łatwo było odczytać kiedy trzeba robić przytulanki [emoji6]
K
Katijah
Gość
O właśnieA mogłabyś podać sprzedawcę u którego zamawiałaś?
Zdjęcie się nie dodałoMoje wyniki czekam jeszcze na testosteron i AMH. Chyba dobre ?
reklama
Ja też - jak zajdę i wykryje to potwierdzę, że są super. Tyle, że najpierw potrzebuję zajśćJestem ciekawa jak ten test z krwi działa [emoji848]