reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Czysto...Powtorze po jutrze jesli @nie przyjdzie

Załączniki

• 20200701_154833.jpg
    20200701_154833.jpg
    718,4 KB · Wyświetleń: 85
Dziewczyny kochane...
Sprostowanie z rana :/ dupa tam a nie okres...
Teraz juz czysciutko znowu:/ to co wzielam za skrzepy to (sorry za opis) taki brazowy sluz zbity. Byla jeszcze kropka i tyle. Lekko brazowo przy podcieraniu podpaska czysta.
Dzwonilam juz do lekarza. Kazal zrobic test czuly i jesli do piatku nie bedzie a to umawiac sie na wizyte.
Miala ktoras z Was takie plamienie?
Kurcze to juz 5 dzien leci dzis.
Z testem postaram sie zaczekac do rana ale kusiii....
Ja miałam też taka kulkę 2 dni temu rano śluz taki A w środku zawinięte czarno czerwona krew. Ale w nocy były Przytulanki więc może od tego 😊 potem już nic ani kropki

Który dzień dpo?
Nie wiem . Znaczy nie wiem na 100 % nie ronie testow. Jest 2 dni po terminie @ od 5 dni plamienia albo brudzenia.
Ja miałam też taka kulkę 2 dni temu rano śluz taki A w środku zawinięte czarno czerwona krew. Ale w nocy były Przytulanki więc może od tego 😊 potem już nic ani kropki
U nas ostatnia proba przytulanek w sobote byla zeby skorzystac poki @ sie nie rozkreci😂

To te widełki mają jakieś durne skoro faza owu jest do niby 12 ng. Każde labo na inne widelki? Jak to jest?

reklama
Do góry