reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej zrobilam dzisiaj hcg żeby zobaczyć czy już blisko 1000 i kiedy mogę do lekarza . Ostatnia robiłam 26 i było 115
Dziś 30 jest 840
Przyrost jest Ale martwię się bo poprzedni 2 dniowy przyrost był 178 % A teraz po tych 4 dniach pokazuje że dwudniowy przyrost 167 % .

Myślisz że to może spowolnić? I nic złego nie oznacza ?
Martwię się też że może już przestała rosnąć np zanim zrobilam hcg dlatego wartości się różnią .
Przyrost jak najbardziej może zwolnić i nie jest to absolutnie niczym niepokojącym. Ważne żeby mieścił się w tych normach procentowego przyrostu. Nie martw się.

reklama
Super [emoji3059][emoji3059][emoji3059] będziemy trzymać kciuki.

Dziewczyny, bo tracę nadzieję jednak. Skoro dziś 10 dni po owu nic nie wyszło to raczej już dupa co?
Kochana czasami testy nie wychodzą nawet po terminie miesiączki a co mówić przed. Póki miesiączki nie ma nadzieja jest i to duża[emoji4][emoji4]

Hej. Poniżej mój wykres temperatury. Masakra jakaś..... A lekarz mówił wczoraj że owu mogła być w niedzielę.... Owu była i temperatura taka niska? Kiedy iść zbadać progesteron? Zobacz załącznik 1141422
Progesteron bada się zazwyczaj 21-24 dc czyli tak od tygodnia po owulacji :) A spadek temp.czasem bywa jednorazowy właśnie tuż przed owu lub w trakcie owu lub przy zagnieżdżeniu (ale tylko jeden dzień).

reklama
Do góry