reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ale nie nastawiam się, bo to był taki cień. Nie było widać kreski takiej ostrej tylko taki delikatny różowy cień.
to jest mój cień na pinku, na pinku nigdy nie miałam cieni, zawsze biel. 9 dpo , tego samego dnia zrobiłam clear blue elektroniczny i potwierdził ciąże, dwa dni później beta 44

Załączniki

• pink test.jpg
    pink test.jpg
    447,3 KB · Wyświetleń: 108
  • pink test 2.jpg
    pink test 2.jpg
    336 KB · Wyświetleń: 104
reklama
U mnie @ zawitała... A takie piękne objawy ciąży miałam [emoji23]
Ja teoretycznie też miałam objawy ciąży (nawet moja gin to potwierdziła z wywiadu ze mną). Ale jak na drugi dzień zrobiłam betę to miałam <1mlU/mL 😂 no a potem przyszedł @ 🤪 także ja już nie wiem o co chodzi... odkąd zaczęliśmy starania to cykl mi się rozregulował, mam „objawy ciążowe”, a ciąży brak 😂 to chyba jednak psychika tak działa jak się czegoś bardzo chce 🤪 ale nie poddajemy się, działamy dalej 💪

Ja teoretycznie też miałam objawy ciąży (nawet moja gin to potwierdziła z wywiadu ze mną). Ale jak na drugi dzień zrobiłam betę to miałam <1mlU/mL 😂 no a potem przyszedł @ 🤪 także ja już nie wiem o co chodzi... odkąd zaczęliśmy starania to cykl mi się rozregulował, mam „objawy ciążowe”, a ciąży brak 😂 to chyba jednak psychika tak działa jak się czegoś bardzo chce 🤪 ale nie poddajemy się, działamy dalej 💪
Też tak miałam :D I w końcu tych objawów nie było i okazało się to Stasiem, taka logika 😂🤪

reklama
Do góry