Bridget_Ben
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie ciąża. Też bym tak chciała bo u mnie dziś też plamienie różowo-brązoweHej dziewczyny Gratuluje kreseczek [emoji847][emoji7]
U mnie dalej bez @... w sobote pisalam o plamieniu lekkim przy podcieraniu i tak jest do dzis. Plamienie tylko na papierze podpaska czysta [emoji849] a plamienie narazie brazowe lub rozowe jakby ze sluzem . w sobote juz bylam pewna ze sie @zbliza wiec drineczek poszedl a nawet 2 a tu dupa. Po drineczkach oczywiscie wzielo nas na amory skoro jeszcze krwawienia nie bylo... a tu taka susza ze nawet opcji nie bylo. W zyciu tak nie mialam.
I tak czekam sobie co jeszcze bardziej mnie irytuje... bo gdyby przyszla malpa w sobote to juz prawie bym mogla nowy cykl zaczac. Juz nawet dzwonilam do mamy czy jej przypadkiem plecy nie bola[emoji23] ale nowi ze czuje sie super [emoji23][emoji23][emoji23] moze smieszne ale u nas tak to dziala [emoji848] ja mam @a ona biedna cierpi ze mna.
Zaczelam tez mierzyc temperature kilka dni temu zeby wprawic sie na poczatek nowego cyklu takze zobaczymy.
@miala termin dzis. A tu ani plecy mnie nie bola ani brzuch. Jedynie piersi.
No właśnie ja myślę, że to progesteron i 7.07 jak będę u mojego lekarza na wizycie to nie wyjdę dopóki nie dostanę skierowania na progesteron od niegoU mnie dziewczyny chyba już pozytyw albo prawie. Boboseksy od przedwczoraj.
@Luckypucky mocno trzymam kciuki strasznie się ucieszyłam na Twoje dwie II
@Mrufka®®® w domku najlepiej. Szybkiego powrotu do pełni sił
@Wesoła_Aga coś o in vitro chyba wspominałaś? Cały czas monitorujesz i cały czas z tego niedroznego owulka? No czemu nie chce się tamta strona ruszyć
@KiedyPytam jak sytuacja z bakterią? Jak pisałaś to wybacz że pominęłam ale staraliście się mimo wszystko w tym cyklu? I coś pisałaś że chyba zastrzyku nie brałaś na pęknięcie?
@M_P_90 leć badanka porobić bo zachodzisz i być może coś z hormonków jest do naprawienia.
Dziewczyny z II gratuluję a reszta babeczek do roboty
Pytanie do dziewczyn ktore zobaczyły już II kreski..
Jak odczuwałyście i czy w ogóle czułyście implantacje?
Ja wczoraj 7dpo czułam jakieś takie dziwne kłócie, ciągnięcie a dzisiaj 8dpo raz takie porzadne ukłucie ok 11 a teraz cały czas czuję nieprzyjemny ból jakby w pachwinie... Czuję aż do połowy uda... Ja nie wiem co jest... Dzisiaj 9dni po zastrzyku a nadal widać kreseczke gdzie zawsze 7dni po już jej nie było..
Jak długo zazwyczaj utrzymuje się zastrzyk w organizmie pokazując pozytywny test??Pytanie do dziewczyn ktore zobaczyły już II kreski..
Ja wczoraj 7dpo czułam jakieś takie dziwne kłócie, ciągnięcie a dzisiaj 8dpo raz takie porzadne ukłucie ok 11 a teraz cały czas czuję nieprzyjemny ból jakby w pachwinie... Czuję aż do połowy uda... Ja nie wiem co jest... Dzisiaj 9dni po zastrzyku a nadal widać kreseczke gdzie zawsze 7dni po już jej nie było..
Ja czułam kłucie właśnie jakoś 8dpo i raz mnie tak zabolało ze musiałam siąść wiec chyba właśnie wtedy się zagniezdziło, teraz mam jakby takie ciągnięcie i uczucie pełności w podbrzuszu no i cyce boląPytanie do dziewczyn ktore zobaczyły już II kreski..
Na ulotce jest ze do 10 dni. Mi zawsze już 7dnia nie pokazywał a teraz cały czas jestJak długo zazwyczaj utrzymuje się zastrzyk w organizmie pokazując pozytywny test??