Oj to trzymam kciuki żeby to jednak nie była @Ach , bo ja tylko już czekam na @ , bo test robiłam w dniu @ i zupełna biel wiec po prostu się spóźnia , a ja czuje się mega okresowo , a zero ciążowo , nawet cycki mnie nie bolą
reklama
U
użytkownik-a
Gość
Mam taka ogromna nadzieję! Jutro pójdę na hcg i zobaczę czy już bliżej tego 1000 i się wybiorę na dniach na usg . A Ty zaraz wychodzisz że szpitala tak ?Faktycznie
Ja i tak wierzę że tym razem jest wszystko na swoim miejscu
Właśnie nie wiem sama, bo ten cykl na pewno będzie inny - ovarin mi chyba z ponad tydzień owulacje przyspieszył. Normalnie miałabym 35dc, a teraz nastawiam się na 27-28 sądząc po owu. Także jeśli faktycznie będzie taki skrócony, to planuję wtorek lub ewentualnie poniedziałek w przyszłym tygodniu. Chyba, że coś mi odbije wcześniej, co się zdarza a Ty?Gratulacje pieknych dwoch kreseczek @wuzetka_ kiedy testujesz?
No to widzę, że początek przyszlego tygodnia będzie ciekawy, sporo testujących ja też 6-7Też zamierzam testować 7 albo 8 jak narazie to wszystko wskazuje na ciążę ale nie nastawiam się za bardzo, bo nie chce się rozczarować.
Ja zaczynam się czuć jak w poprzedniej ciąży. Dziś ledwo rano wstałam i bylam mega zaspana, a spałam dość długo. Od wczoraj mam zgagę, której normalnie nie mam. Dziś zauważyłam, że mam wzmożony węch ( musiałam wynieść śmieci bo mi mega smierdziały). No i to uczucie mokrości.Jakie masz objawy? Ja jestem jakaś za spokojna . I nie mam w ogóle apetytu a normalnie to konia z kopytami bym wsunęła
Mogłabym już pewnie robić test w piątek i pewnie by już wyszedł, bo ostatnio był pozytyw o takim czasie. Ale spróbuje się wstrzymać do 8.07.
Pokaż ten cień, jak jest zaróżowiony to powinien być pozytywny. Takie pseudo pozytywy to zazwyczaj takie szare cienieDziewczyny polecicie jakieś testy, w których nie wychodzą cienie? Dziś rano wyszedł mi ponownie zarozowiony cień. Nie będę ukrywać, że strasznie mnie to wkurwia już... [emoji1787][emoji1787]
Martxx1
Fanka BB :)
Pokaż ten cień, jak jest zaróżowiony to powinien być pozytywny. Takie pseudo pozytywy to zazwyczaj takie szare cienie
Jestem w pracy do 22 a nie mam fotki, ale mam ostatni test w domu wiec go zrobię rano.. Jeżeli coś tam się dzieje to rano powinien być bardziej widoczny. Jutro wynik progesteronu, ale myślę sobie ze za wcześniej zrobiłam.
Martxx1
Pokaż ten cień, jak jest zaróżowiony to powinien być pozytywny. Takie pseudo pozytywy to zazwyczaj takie szare cienie
Ale nie nastawiam się, bo to był taki cień. Nie było widać kreski takiej ostrej tylko taki delikatny różowy cień.
reklama
akinoM222
W takim razie trzymam kciukiJa zaczynam się czuć jak w poprzedniej ciąży. Dziś ledwo rano wstałam i bylam mega zaspana, a spałam dość długo. Od wczoraj mam zgagę, której normalnie nie mam. Dziś zauważyłam, że mam wzmożony węch ( musiałam wynieść śmieci bo mi mega smierdziały). No i to uczucie mokrości.
Mogłabym już pewnie robić test w piątek i pewnie by już wyszedł, bo ostatnio był pozytyw o takim czasie. Ale spróbuje się wstrzymać do 8.07.