Alwinka
Fanka BB :)
Gratulacje A wcześniej testowałas ?Krew pobrana, zrobiłam jeszcze proga i tsh. Wyniki jutro rano
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje A wcześniej testowałas ?Krew pobrana, zrobiłam jeszcze proga i tsh. Wyniki jutro rano
Tak testowałam 27 dc ale wtedy wyszedł negatyw choć przez chwilę myślałam że widzę cień cienia ale ostatecznie uznałam to za kreskę fabryczna, tego samego dnia byłam u gino i wtedy mi pow ze mam bardzo grube endo jak na koniec cylku i pewnie niedługo @ a tu taka niespodzianka . Jak będę miała wyniki to będę do niej dzwonić czy brać dupkaGratulacje A wcześniej testowałas ?
Jakie byly u Ciebie objawy?
Poczekam aż się spozni. @ powinien być 2 lub 3[/QUOTE]Jeszcze nic straconego kochana powtorz test za kilka dni
Kochana a nie myślałaś żeby dla swojego spokoju zrobić USG jak najszybciej aby sprawdzić gdzie jest pęcherzyk?Narazie jest ok , dalej mam taki lekko żółty śluz Ale nie zmienia się jego intensywność więc narazie nie panikuje pamiętam że przy pozamacicznej to się zmieniało z każdym dniem w intensyeniejsza barwę . Boję się, boję się bardzo że znowu może być to samo Ale z drugiej strony teraz tylko spokój mnie uratuje więc staram się nie myśleć co ma być to będzie dowiem się na dniach tak naprawdę .
Ale teraz to usg nic mi nie pokaże jezcze, pecherzyk widać dopiero od bety 1000 A ja 3 dni temu miałam 115 abyKochana a nie myślałaś żeby dla swojego spokoju zrobić USG jak najszybciej aby sprawdzić gdzie jest pęcherzyk?
Hej wszystkim powtórzyłam test jutro termin okresu test facelle czułość 10. Myślicie że dwa pozytywne testy to już na 100 % ciąża?
Hej wszystkim powtórzyłam test jutro termin okresu test facelle czułość 10. Myślicie że dwa pozytywne testy to już na 100 % ciąża?