reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

DZIĘKI kochana. Ja mam nawet ścianę pod telewizorem z drewna [emoji4] Jak będziemy robić kiedyś łazienkę to chce szarpać z drewnem [emoji7][emoji7] uwielbiam te kolory bo jest mega przytulnie [emoji173]
Ekstra kuchnia! Ja tez uwielbiam takie połączenie. W kuchni akurat mam matowe białe z ciemnymi blatami. Całe mieszkanie najchętniej w bieli bym zrobiła lub w bieli z elementami drewna. Surowo, czysto i przytulnie! Kocham!

reklama
Trzymam kciuki ! Na pierwszym zdjęciu coś widzę ! 👍🙂
Ja jutro mam termin @ i jeśli rano nie będzie to zatestuje , a jak @ przylezie to przynajmniej zapije żal dinkiem z przyjaciółmi, do których się jutro wybieramy 😁😉
Mi @ ma przyjść 1 lub 2 A od 6 zaczynamy urlop planujemy wybrać się do Łeby to się zrelaxuje 😊 jak będę w ciąży to się w życiu nie wyluzuje bo bede bać się powtórki. w tamtym roku 21 lipca poronilam i jakoś tak zaczęłam się zastanawiać jakby się teraz uda to chyba umrę koło tego 21 lipca, bo bedzie podobny tc jak rok temu 🙉 więc może lepiej Nie teraz, ale w kolejnym cyklu się nie obrazę jak się uda.

Dziewczyny zauważyłam śluz o brzydkim kolorze taki kremowy trochę pod brąz . Siedzę i płacze bo taki sam miałam przy pozamacicznej .

Dziewczyny zauważyłam śluz o brzydkim kolorze taki kremowy trochę pod brąz . Siedzę i płacze bo taki sam miałam przy pozamacicznej .
Ty teraz powinnaś mieć jakoś termin @ to może wystąpić takie coś. Moja kumpela ostatnio tak miała myślała że @ spóźniona przychodzi,A ja jej mówiłam że to na bank ciaza. I miałam rację zrobiła test i teraz jest w 10 tc.

Trzymam kciuki, ja też jutro mam termin @ ale ja jak to ja zrobiłam jeszcze dzisiaj test 10ml/U i bielsze nie bedzie🤷‍♀️więc czekam na @ i zaczynam nowy cykl💪
Ja zrobiłam w 25 dc i tez negatywny . Na wielkie zmiany nie liczę 😉J

Alwinka , nie stresuj się tak, trzeba hyc dobrej myśli. Tamto to przeszłość, teraz wszystko już musi być lepiej ! Wakacje dobrze Wam zrobią ! 🙂
Spokojnie kochana! Taki śluz zdarza się bardzo często we wczesnej ciąży. Bierzesz dupka?

Nie płacz. To pogarsza sytuację. Ten sluz nic nie znaczy jeszcze!!!!!
Wiem ze to o niczym nie świadczy Ale ja Po tym co przeszłam widzę tylko jedno . Myślcie że powinnam powtórzyć jutro hcg i zobaczyć czy coś spadło i może poronienie ? Najbardziej się boję pozamacicznej .

Ty teraz powinnaś mieć jakoś termin @ to może wystąpić takie coś. Moja kumpela ostatnio tak miała myślała że @ spóźniona przychodzi,A ja jej mówiłam że to na bank ciaza. I miałam rację zrobiła test i teraz jest w 10 tc.
Niby tak Ale jestem tak przerażona jescze miałam dzisiaj takie dziwne uczucie w podbrzuszu .
Ja już chyba nie udźwigne kolejnej straty

Ja zrobiłam w 25 dc i tez negatywny . Na wielkie zmiany nie liczę 😉J

Alwinka , nie stresuj się tak, trzeba hyc dobrej myśli. Tamto to przeszłość, teraz wszystko już musi być lepiej ! Wakacje dobrze Wam zrobią ! 🙂

Spokojnie kochana! Taki śluz zdarza się bardzo często we wczesnej ciąży. Bierzesz dupka?
Nie biorę bo nie byłam nawet u lekarza nigdy nie brałam progesteron 2 dni temu miałam 31

reklama
Do góry