reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
My w styczniu łazienkę do lutego, potem korona przyszła i musieliśmy odpuścić dalsze plany, a teraz ruszyliśmy z kuchnio salonem:)
Super kuchnia! Ja też robiłam 9 m2isiacy temu. Tyle z e Ja remont całego mieszkania. Ale też przenieslismy kuchnie do salonu [emoji4]u mnie robił wszytsko tata więc na wykończeniu zaoszczedzilismy. Ja mam biel z drewnem [emoji173][emoji7] Uwielbiam to połączenie [emoji173][emoji7]

My robiliśmy wszystko na raz. Syf był nie miłosierny. W miesiąc na szczęście się uwinelismy. Teraz nam została jeszcze łazienka Ale na spokojnie aż tak się nie pali... trzeba teraz na nią odłożyć bo tyle kasy poszło że hohoho [emoji23]
My mamy coś takiego... Tylko troszkę syf [emoji23][emoji23]
My w styczniu łazienkę do lutego, potem korona przyszła i musieliśmy odpuścić dalsze plany, a teraz ruszyliśmy z kuchnio salonem:)
20200626_215638.jpeg
20200626_215708.jpeg
20200626_215515.jpeg

My robiliśmy wszystko na raz. Syf był nie miłosierny. W miesiąc na szczęście się uwinelismy. Teraz nam została jeszcze łazienka Ale na spokojnie aż tak się nie pali... trzeba teraz na nią odłożyć bo tyle kasy poszło że hohoho [emoji23]
My mamy coś takiego... Tylko troszkę syf [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1139711Zobacz załącznik 1139712Zobacz załącznik 1139714
Ekstra kuchnia! Ja tez uwielbiam takie połączenie. W kuchni akurat mam matowe białe z ciemnymi blatami. Całe mieszkanie najchętniej w bieli bym zrobiła lub w bieli z elementami drewna. Surowo, czysto i przytulnie! Kocham!

Ja dopiero koło tygodnia po owu 🤣 sprawdzę rano matko niech tam się pokaże coś mocniejszego i pojadę na betę, ohhh nie będę spać dziś chyba haha 🤣🤣🤣
Trzymam kciuki ! Na pierwszym zdjęciu coś widzę ! 👍🙂
Ja jutro mam termin @ i jeśli rano nie będzie to zatestuje , a jak @ przylezie to przynajmniej zapije żal dinkiem z przyjaciółmi, do których się jutro wybieramy 😁😉

reklama
Trzymam kciuki ! Na pierwszym zdjęciu coś widzę ! 👍🙂
Ja jutro mam termin @ i jeśli rano nie będzie to zatestuje , a jak @ przylezie to przynajmniej zapije żal dinkiem z przyjaciółmi, do których się jutro wybieramy 😁😉
Trzymam kciuki, ja też jutro mam termin @ ale ja jak to ja zrobiłam jeszcze dzisiaj test 10ml/U i bielsze nie bedzie🤷‍♀️więc czekam na @ i zaczynam nowy cykl💪

Do góry