reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Przepiękna jaka gruba
Oj bo cie udusze z zazdrości
Nie no wiadomo ciesze się Olu
Wszystkiego dobrego!
Wszystkiego dobrego!
KiedyPytam
Dziewczyny jak toner z tym progesteronem i temperatura. Temperatura o ile nie dojdzie do zapłodnienia spada już zaraz za kilka dni po owu? Czy ona spada przed samym okresem?
KiedyPytam
Miałam owu. Dwa dni miałam 37. Już dzisiaj rano a jestem 5 dni po owu mam 36,80
Przed okresem, nawet w dzień okresu może spaść. A progesteron 7 dni po owulacji najlepiej zbadać.
Dziewczyny jak toner z tym progesteronem i temperatura. Temperatura o ile nie dojdzie do zapłodnienia spada już zaraz za kilka dni po owu? Czy ona spada przed samym okresem?
To jest nadal wysoka
Miałam owu. Dwa dni miałam 37. Już dzisiaj rano a jestem 5 dni po owu mam 36,80
KiedyPytam
Znowu głupia głupia głupia ja. Pomyślałam że może się uda. Minęły mi plamienia.... Więc może będzie dobrze.
A jestem 5 dni po owu i temperatura leci w dół.
A jestem 5 dni po owu i temperatura leci w dół.
KiedyPytam
Idę zbadać jutro. Będzie równy tydzień po owu. Kiedyś już badałam wiele razy, ale ten cykl cały monitoruje mi nowy lekarz, to zrobię mu ten wynik żeby wiedział że **jowo jest z tym moim progesteronemPrzed okresem, nawet w dzień okresu może spaść. A progesteron 7 dni po owulacji najlepiej zbadać.
A może będzie dobrze???
Ja w udanym cyklu miałam temp 36.7-36.8 cały czas. A przed owu mam 36.2-36.4 Więc nie ma dużych różnic
Ja w udanym cyklu miałam temp 36.7-36.8 cały czas. A przed owu mam 36.2-36.4 Więc nie ma dużych różnic
Idę zbadać jutro. Będzie równy tydzień po owu. Kiedyś już badałam wiele razy, ale ten cykl cały monitoruje mi nowy lekarz, to zrobię mu ten wynik żeby wiedział że **jowo jest z tym moim progesteronem
reklama
Olcia2052
Dziękuję kochana, byłam na becie I zrobiłam od razu progesteron Ale wynik dopiero w czwartek A cena za betę kosmos bo 45zl A progesteron jakoś ponad 20Przepiękna jaka gruba
Wszystkiego dobrego!