reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie dzisiaj 21 dc miałam iść na progesteron ale sobie darowałam. Cykl 26/27 dni w tym cyklu robiłam testy owu pozytyw wyszedł w 10dc, zaznaczyłam to pierwszy raz we flo i... wg tej aplikacji @ w czwartek a mój cykl rzekomo 23 dni będzie trwał 😱 Dzień po owu zaczęły mnie tak strasznie boleć piersi,że bez stanika jest masakra i nic po za tym, więc szykuje się kolejny cykl.
A co u Was? jak nastroje?
U mnie do dupy. Mam chyba PMS bo mam takie nerwy na wszystko i na wszystkich. Dzisiaj 5 dzień po owu. Śluz czysty. O dziwo żadnych plamień. No i nic poza tym. Jedynie te pobolewania i rwania w podbrzuszu mnie martwią.

reklama
Dziewczyny, miała któraś z Was opryszczke na ustach, na początku ciąży? (nie 1 raz). Co możemy używać?
A takie coś znalazłam. Wcześniej czytałam, że o każdej opryszczce trzeba poinformować lekarza.
Przy zakażeniu opryszczką wargową w ciąży leczenie polega na stosowaniu doraźnych preparatów przeciwwirusowych. Mogą to być maści, tabletki przeciwwirusowe zalecone przez lekarza lub domowe sposoby, np. przykładanie octu, cebuli, cytryny lub naparów z ziół o właściwościach antyseptycznych (rumianek, szałwia, kora dębowa).

Dzięki, właśnie chyba będę próbować czosnek, pasta do zębów itp
A takie coś znalazłam. Wcześniej czytałam, że o każdej opryszczce trzeba poinformować lekarza.
Przy zakażeniu opryszczką wargową w ciąży leczenie polega na stosowaniu doraźnych preparatów przeciwwirusowych. Mogą to być maści, tabletki przeciwwirusowe zalecone przez lekarza lub domowe sposoby, np. przykładanie octu, cebuli, cytryny lub naparów z ziół o właściwościach antyseptycznych (rumianek, szałwia, kora dębowa).

@bleucoco pisała kiedy, że w trafionym cyklu bolało ja podbrzusze. Cały czas trzymam za Ciebie kciuki.
Dzieki 😍 ja za siebie też 😂 i za Ciebie i Was wszystkie też 💪 jutro idę sprawdzić progesteron. Wszystko się okaże. Jak będzie Niziurski to wiadomo już że tylko czekam na okres....

reklama
Do góry